nati a czemu Joll już do nas nie zagląda?
anawoj to mamy podobne problemy. A czemu już nie zaryzykujesz fenoterolu?
beata jesteś dla dzidzi jak supermarket, bierze z Ciebie co chce, a ewentualne niedobory tylko Ty najwyżej odczujesz, ale jak witaminy Ci nie służą, to ich nie bierz, po co sie meczyc
...zaglądam zaglądam i kciuki trzymam jak należy za Was wszystkie
niestety przez te dwa miesiące zaliczyłam parę solidnych kłód pod nogi, ale na szczęście Moje Maleństwo zdrowe, co mnie w trzyma w pionie (choć tak naprawdę to dużo poleguję) i chociaż szyjka nadal krótka, a skurcze napadają stadnie i często zimny pot ze strachu i pewnikiem wielokrotnie narobiłabym w gacie gdyby nie uparte zatwardzenia, to wciąż z Nadzieją na najszczęśliwsze kwietniowe zakończenie.
Wierzcie mi, było naprawdę bardzo ciężko, na każdej płaszczyźnie i ciężarowej, i kobiecej, i partnerskiej, finansowej, zdrowotnej (może Pamiętacie moje skoki ciśnienia spowodowane guziczkami chromochłonnymi) do tego jeszcze i kardiologiczne problemy serdeczne, których właśnie serdecznie mam dosyć
Cały ten czas myślałam o Was ciepło, trzymałam kciuki a modlitwy puszczałam Aniołom, nawet podczytuję Was od Nowego Roku, ale dopiero teraz Galeńka, Nati, i Pandorka zmotywowały do rękoczynów i poczołagałam wreszcie zwłoki do stołu i wieści niosę...
...wczoraj podglądaliśmy naszą Kruszynę, chociaż raczej powinnam napisać Naszą Wielorybkę -1,2kg
cała cudna i zdrowa, ziewa i ćwiczy jogę głową w dół, zupełnie jak ja
możnaby się tylko do łożyska przyczepić, że już II stopień dojrzałości, ale mrużę oko w nadziei, jak zawsze
poza tym glukoza(50/h) jak stwierdziła nasza ginka "na granicy" (niemal 100) więc szlaban na słodycze, niedokrwistość całkiem przyzwoita jak na bladą twarz, o reszcie nie ani myślę, więc wspomnienie wystarczy
KOCHANE, MOŻE BARDZO SPÓŹNIONE, ALE TYM BARDZIEJ SZCZERE ŻYCZENIA NAJSZCZĘŚLIWSZEGO NOWEGO ROKU, BY BRZUSZKI DOTRWAŁY KWIECISTEGO SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA, BEZ ZBĘDNEGO BÓLU I TROSK, BY WIOSNA PRZYNIOSŁA KRAINĘ PŁYNĄCĄ MLEKIEM Z BEZMIAREM MIODNEJ CIERPLIWOŚCI