reklama

Kwiecień 2011

Hej.
Sory, że mnie mało, ale czuję się fatalnie.
Wczoraj miałam GTT i dziś dostałam wyniki, no i mam cukrzycę. Skierowali mnie do poradni cukrzycowej i mam czekac na telefon w sprawie wizyty, a ja nie wiem, co mi wolno jeść do tej pory.
Dodatkowo zauważyłam u Filipa dziś wysypkę. Najpierw tylko na karku, a potem cały brzuszek łącznie z linią "bikini", oraz plecki. Na rączkach i nóżkach nic nie ma. Na buźce też nie. Przeanalizowałam wszelakie zmiany w płynach do mycia, płynach do prania itp. i nic. Jedyne co nowego jadł, to odrobinka arbuza wczoraj, więc chyba znalazłam winowajcę. Jutro postaram się dostać do lekarza, bo to przed weekendem, a wolę być spokojniejsza niż potem świrować w weekend i jeździć po szpitalach. Pozdrawiam i mam nadzieję, że wy i wasze rodzinki tryskają zdrowiem. Buźka.

Morgaine ja kupiłam dla Filipa pościel w IKEA-drogo nie było i całkiem mi się podobałą, ale w sumie ona bardziej taka chłopięca chyba jest ;-)

reklama
masz tę pościel już w domku? za 80zł tyle elementów, zastanawiam się jaka to jest jakość, bo nawet ciekawe wzory niektóre mają.... tyle że ja mam 2 kołderki i 2 podusie więc tylko poszewki potrzebuję

mam juz- tesc mi ja na swieta przywiozl bo pracuje niedaleko sprzedawcy :)
jakosc w sumie ok, troszke sztywna ale chyba po praniu zmieknie.

joll- nareszcie!! buziaki
mitaginka - po fenoterolu (isoptin też brałam) dostałam częstoskurczu i takich drgawek, że dwóch lekarzy skakało nade mną. dali relanium i po 30 minutach było ok. wolałabym,żeby taka akcja się nie powtórzyła, bo już myślałam o jakimś zawale czy czymś w tym rodzaju

ogólnie dzięki wszystkim za słowa otuchy, ja wciąż liczę, że jeszcze uda mi się wytrwać z 8-9 tyg.

beata a co ma zelazo do przeziebienia? dlaczego myslisz, ze nie mozna brac? ja mysle, ze jedno nie ma nic do drugiego

anawoj beznadzieja z tymi lekami...jak na jedno pomogą, to na drugie szkodza...a synków rodziłas terminowo?

Hej.
Sory, że mnie mało, ale czuję się fatalnie.
Wczoraj miałam GTT i dziś dostałam wyniki, no i mam cukrzycę. Skierowali mnie do poradni cukrzycowej i mam czekac na telefon w sprawie wizyty, a ja nie wiem, co mi wolno jeść do tej pory.
Dodatkowo zauważyłam u Filipa dziś wysypkę. Najpierw tylko na karku, a potem cały brzuszek łącznie z linią "bikini", oraz plecki. Na rączkach i nóżkach nic nie ma. Na buźce też nie. Przeanalizowałam wszelakie zmiany w płynach do mycia, płynach do prania itp. i nic. Jedyne co nowego jadł, to odrobinka arbuza wczoraj, więc chyba znalazłam winowajcę. Jutro postaram się dostać do lekarza, bo to przed weekendem, a wolę być spokojniejsza niż potem świrować w weekend i jeździć po szpitalach. Pozdrawiam i mam nadzieję, że wy i wasze rodzinki tryskają zdrowiem. Buźka.

Morgaine ja kupiłam dla Filipa pościel w IKEA-drogo nie było i całkiem mi się podobałą, ale w sumie ona bardziej taka chłopięca chyba jest ;-)

Stawiam na arbuza. mam w domu alergika, wiem co mówię;) podejrzewam że samo zejdzie tylko wapno mu podawaj do picia w maxymalnej dozwolonej ilości, albo nawet trochę przekroczonej. no chyba ze uda Ci sie do lekarza dostac no to zawsze lepiej skonsultowac.

Hej kobietki ale naskrobałyście!:szok:
Mnie dziś od rana głowa boli ale całe szczęście już przeszło. Nawet nie mam gdzie tabletek kupić, bo wszystko pozamykane...
Morgaine bardzo dobrze zareagowałaś z tym weselem. My też mamy wesele jakoś na początku maja ale mój mąż powiedział, że beze mnie to i tak by nie poszedł, bo napić to on może się w domu. A poza tym to kumpel a nie bliska rodzina.
A w swoją koronkową bieliznę też się nie mieszczę ale w pierwszej ciąży też miałam to samo i później weszłam bez problemu we wszystko :-)
Ja elektroniczną nianię teraz kupię ale tylko ze względu na to, że mieszkam na 2 piętrze i np. pranie mogę wywiesić w ogródku przy bloku więc jak maluch będzie spał to mogę sobie iść spokojnie a do Wikiego musiałam wołać mamę.
asiunia876 rzeczywiście dziwna ta opieka w UK...
Dziewczyny ciężko Wam wszystkim odpisać...
Mam pytanko: czy przez luteinę dopochwowo mogą być takie wodniste upławy? Bo dziś prawie cały dzień przeleżałam w łóżku, wstałam na obiad i po jakimś czasie piżamy i majtki miałam mokre tak jakbym siusiu zrobiła! Zrobiłam zaraz test na to, czy czasem wody mi nie pociekły i wyszedł, że wód brak, a może za późno zrobiłam i nie wyszedł... Sama nie wiem, w pierwszej ciąży tego nie miałam...

oj faktycz ie rozpisałyście się dziewczynki
ja poleżałam troszke przysnełam i obudziłam się z z atkanym nosem i ma taki szum w głowie gorączki na szczęście nie ma ,ale gardziołko już czuje.....zawsze pomagał mi fervex ale teraz nie wezme,.jedyne co to mam cytryne,sok malinowy i miód w domu z takich domowych sposobów....:-(od jutra miałam zacząć rać zelazo i ciekawi mnie czy przy przeziębienu można.....a w sobote miałam jechać po wózek.....jak pech to pech...:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ja biorę żelazo, bo mam anemię i raczej przeziębienie nie ma nic do tego...
Ja czasami chodzę strasznie osłabiona, kręci mi się w głowie, na niczym skupić się nie mogę, ostatnio dziecku założyłam buty odwrotnie na nogi. Muszę powiedzieć na wizycie gince, bo przestaje mi się to podobać...

hej :-)

pandorka
, wspolczuje cukrzycy. masakra. u mnie glukoza na szczescie w normie - 102.

morgaine, ale zrobilas chociaz uzytek z tych majt??? :-D a z weselem dobrze zareagowalas, co za !!%^! i jeszcze bedzie ci kazal miske przynosic w nocy :-D czwarte dziecko pod opieke. ekstra :-D

ja tez mam takie cudne wizje - moja SIOSTRA wymyslila sobie slub 4 maja. wszystko super, ale... bede taka brzydka, rozlazla, cieknaca.. fuj...!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry