reklama

Kwiecień 2011

antonina-mnie się wydaje, że nie takie wielkie, po każdym posiłku, po którym po 2 godz. będzie więcej niż 120 mam podawać 4j insuliny, a na czczo jeśli jeszcze raz będzie powyżej 90 (a do tej pory było 3 razy...) A radę damy na pewno, byle dzieciaczki były zdrowe :)

reklama
Witam się niedzielnie i bólowo:/
Mało spałam w nocy, ciągle się budziłam z bólem pleców, siadałam, znowu się kładłam i tak w kółko. Dzisiaj się przespacerowałam z mężem do kościoła i strasznie mi plecy dokuczały. Teraz leżę i dalej bolą. W dodatku śniegu napadało, pod śniegiem ślisko i znowu strach gdzieś wyjść. Dzisiaj mam dzień zniecierpliwienia ciążą.

Dziewczyny, współczuję problemów z cukrem. Ja jak nie jadłam słodyczy wcale od początku ciąży, tak teraz ciągle mi się chce słodkiego. Ale nie czekolady, tylko jakichś jogurtów, płatków na mleku i lodów, oby smak był słodki. Hmm, a może to wapnia brakuje. Chociaż ostatnio chciałam lody wodne :P Myślałam, że zachcianki to głównie na początku ciąży są ;)

wrocilismy do domu i sie natknelismy na kolede, no ale coz poswieceni jestesmy :-)
no i zycie wrocilo do normy
zwierzeta halasuja, corka marudzi.
jutro rano musze na badania podjechac- morfologia i mocz :-(

wrrr tyle napisalam i mi internet niedzialal :(
babcia opowiadala mi o porodach. miala w sumie 3 dzieci, naszczescie opowiadala tylko o 1 swoim.
Rodzila u zakonnic i gruba zakonnica stanela jej na brzuchu i babcia widziala jej majtki pod habitem
ze w skandynawi kobiety wieszaja pod sufitem a dziecko wpada do kosza pod kobieta- bo grawitacja robi swoje i latwiej rodzic
Babcia rodzila wujka 4 lata po wojnie i sie cieszyla ze dostala rozowa wyprawke bo podobno w warszawie rozowe dla chlopca, niebieskie dla dziewczynki
Ze szkoda ze bede miala coreczke bo chlopcy sa fajniejsi i grzeczniejsi
Ze pewnie ja juz nie pamietam biologicznego ojca mojej corki ale ona pamieta i byl gruby wiec i moja corka bedzie zawsze gruba- to mnie najbardziej rozbawilo szczegolnie ze corka jest strasznie chuda az moim zdaniem za chuda.

babcia widzi chyba wszystko w czarnych barwach:
- zle ze corka
- starsza to gruba
-nie moze chodzic- fakt faktem z trudem ale po mieszkaniu chodzi
- po co robilismy remont, Ona nie bedzie wiecznie zyc- dostalam kilka lat temu w darowiznie od Niej mieszkanie
- mam maly brzuch- to tez odwrotnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry