A
asiunia876
Gość
antonina ma racje. Ja tez teraz juz na koniec tak na mojego sie wku*****m...
Co chwile z czyms wyjedzie, czegos nie pamieta, cos mu sie nie chce, nie wie o co mi chodzi, mysli ze ja tylko marudze, a on przeciez jest swiety... i bogu ducha winny...
no noz mi sie czasami otwiera...
Jak wyszedl acronka to ochlon i jak wroci spokojnie mu powiedz czy pamieta jak sie umawialiscie - bo przeciez oni to pamiec maja dobrą, tyle że krótką....

Co chwile z czyms wyjedzie, czegos nie pamieta, cos mu sie nie chce, nie wie o co mi chodzi, mysli ze ja tylko marudze, a on przeciez jest swiety... i bogu ducha winny...
no noz mi sie czasami otwiera...
Jak wyszedl acronka to ochlon i jak wroci spokojnie mu powiedz czy pamieta jak sie umawialiscie - bo przeciez oni to pamiec maja dobrą, tyle że krótką....

czesto gesto regularnw i to mocne... ale nie to nie to bo po 20 min przechodzi....
ja to nie moge narzekac bo moj chlop to ostatnio zrozumial wszystko co mu tlumaczylam przez caly tydzien 
bo czekam na budzik co raz to predzej 6.15 buzi a ja dzis juz od 5, to ciekawe o ktorej jutro z tym ze w nocy z 5 razy sie budze na siusiu a potem patrze w sufit ...