ja pije Illy deca, kuzynka mi przywiozła z zagramanicy bo w PL tego nie widzialam. to jest bezkofeinowa Illy, ale jak mi sie skonczy to wroce do normalnej. zawsze pilam i w ciazy i jak karmilam i nie umiem bez kawy, lody kawowe, torty kawowe, prince polo kawowe, wsio w mym żołądku musi być kawowedzwoniłam do położnej o ten pępuszek pytać, mówi,żeby cierpliwie czekać skoro suchy i nic się nie dzieje:-)
morgaine a jaką kawkę strzelasz sobie? ja też bym wypiła cosik;-)
dzieciaki przyzwyczajone od poczęcia i też lubią
hej laska, dziecię powinno spać na boczku! Synek mądrzejszy od mamusi instynktownie sie przekrecacześć dziewczyny, mam chwilke to se myslę zajrzę do was
głowa boli mnie bez przerwy od 30 godzin, oszaleje...
wczoraj była połozna, zwazyła Kubusia, przybrał w 9 dni tylko 130 g, czyli za mało :-(
Jutro wizyta u pediatry.
Wczoraj malutki nie chcial spać, dostał oba cyce...głodny...,dostał butelke....głodny, druga butelka...głodny..., padłam na twarz..., rano mąz mówił że po trzeciej zasnął
nie pojmuje...
W dodatku nie chce spać na pleckach, sam obraca sie na boczek i mi z rożka wypełza

aenye, nati trochę wam zazdroszczę tego intensywnego życia. mnie się nie chce. czuję się już super. moje odparzone krocze zagoiło się szybko i znowu jest rewela, z cycami zero problemu, od razu zahartowane, nie ma nadmiaru pokarmu, dziecię spokojne...a mnei się nie chce nic:-(
takie lenistwo mnie ogarnęło, jakby ciążowe

no ale zmuszam się do podstawowych czynności, typu tusz na rzęsy i jakiś puder
no i zmusilam sie do kupienia na allegro gorsetu wyszczupl. bo NIE MOGE PATRZEC NA SWOJ BRZUCH:-(jedynie koło dzidiz mogę robic godzinami

dobra zmusilam sie do wlaczenia pralki i powieszenia prania, prania recznego, teraz ogarnę chałupę, zmienię pościel i w końcu na allegro dokupię to co miałam dokupić jeszcze przed porodem!!

i zaczynam ćwiczenia na piłce ;-)