reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aaaaa19 - uważam, uważam.. jutro siedzę w domu i nigdzie nie wychodzę.
Felidae - po każdej burzy wychodzi słońce ;).. Musisz sie tylko przestawić na nowe warunki i będzie dobrze.

Czytam i czytam o tym WZ i się zastanawiałam o co chodzi. Teraz już wiem.
Powiem tak. Jakbym nie miała dziecka, którym się trzeba wyszykować rano i zająć popołudniu... i nie miała z mężem firmy, w której jednak zawsze jest co robić to bym się też udzielała częściej. Mam jednak i dziecko i męża i pracę, więc czasu nie mam by śledzić wszystkie wpisy na FB i BB. Jak mnie ktoś gdzieś tam wyrzucił albo w ogóle nie zaprosił to płakać nie będę. Ja to forum uważam za miejsce, w którym można sobie popisać, wymienić doświadczenia, poradzić się. Jak ktoś ma potrzebę pisać jeszcze w innym miejscu - niech pisze.
Fakt - przykre, że jest grupa 'wybranych' i grupa pozostałych. Myślałam, że do tego tak szybko nie dojdzie. Niestety przez to, że powstało inne miejsce to pomału obumiera. Gdyby tamto nie powstało tutaj więcej by się działo..

To nie jest żadna grupa wybranych. A na nadmiar czasu również nie narzekam, nie mam dziecka ani pracy ale mam swoje obowiązki domowe i te na uczelni - nie chcę marudzić ale w ciąży studiować nie jest już tak prosto jak normalnie. My się od nikogo "nie odcinamy" i ja z Wami bardzo chętnie pogadam tylko, że jest wiele tematów, których na otwartym nie poruszę zarówno ja jak i wiele innych dziewczyn :tak:

aaa19 - chyba nie każda jednak umieściła zdjęcie (i nie taki był warunek w momencie kiedy głosowałam na WZ), tylko ja o tym pisałam wprost:tak: no ale... miło nie było i dlatego podjęłam decyzję taką, a nie inną.

margot - ja też jeszcze 2 tygodnie temu nie wiedziałam co to spinanie się/twardnienie brzucha, tak więc jak/jeśli doświadczysz to myślę, że będziesz wiedziała, że to jest to:-D

aaa19 nie uważam, żeby mój post był pełen złości

uważam natomiast, że to nieładnie usuwać kogoś z jakiejś tam grupy, nie dając tej osobie możliwości wypowiedzenia się, ba! nie wysyłając nawet informacji, że takie coś ma miejsce.
A ja myślałam, że ta blokada powiadomień tak dobrze działa:baffled:

Prawdopodobnie sama bym odeszła, ale jest pewna różnica - usunęłabym wcześniej posty, w których przedstawiam się z nicka BB. Zostałam pozbawiona tej możliwości.

I nie brałam udziału w żadnej sondzie. m. in. dlatego, że przez ponad 2 tyg. byłam z dzieckiem u rodziców, korzystałam okazyjnie z kompa ojca, a jak wróciłam, to pranie, sprzątanie, "nadrabianie" 2 tyg. rządów Mka. Starałam się w miarę pokazać czasami na BB... ale jak widać, informacja o moim wyjeździe umknęła....

Jak bym była te 2 tyg. w szpitalu to też byście mnie wywaliły?

Mi się po prostu wydaje, że pewna kultura obowiązuje, nie jest to publiczne forum typu kafeteria, gdzie człowiek człowiekowi wilkiem.

Usuwasz kogoś, to mu to powiedz w twarz. Przecież się nie popłaczę z tego powodu:tak:

Agnieszka - aaaato pewnie z rynku wtórnego to mieszkanie albo kredyt wzięty przed 2006, późniejto już się tak nie opłacało:baffled:
mieszkanie nowe kupione od dewelopera w kwietniu 2009r.
kredyt mam w zlotowkach w walucie moze zeszlabym troche z rata ale bylo ryzyko i wolalam stabilna rate. kredyt na 30 lat.

dzisiaj skurcze mnie mecza jak cholera... jutro z rana KTG i zobaczymy co dalej ...

a ja nie wiem jak Was znaleźć na fb... ;(

reklama
Czesc dziewczyny:-)

Naf dla mnie z boku to mniej wiecej tak wyglada;-) troche smieszne jak na doroslych ludzi zachowanie.

Dla tych co boja sie porodu, na BB jest watek "porod na wesolo" swietna lektura i opisane przez nasze forumowiczki przezycia z nim zwiazane. Goraco polecam, ja chwilami plakalam ze smiechu:-).
Zobaczycie, ze nie ma czego sie bac...a moze byc naprawde zabawnie;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry