anila
Fanka BB :)
hej 
dobrze że już piatek - jeszcze jednego dnia bym nie podołała
, ale wszystko pokończyłam chyba...
Phel - ja kupuję często w tesco, ale przez internet nie kupuje warzyw, owoców i wędlin. korzystałam też z dowozu z Piotra i Pawła. jestem zadowolona - robimy tam zakupy najczęściej jak trzeba kupić duzo ciężkich rzeczy - wody soki słoiki...
zaraz przyjezdzają goście - na cały tydzień - siostra z córką... bardzo się cieszę na tę wizytę, mieszkają daleko...
a dziś poszłam do pasmanterii i kupiłam sobie przedłużkę do stanika 5 zł zamiast min. 50 :-)
miłego weekendu brzuchatki

dobrze że już piatek - jeszcze jednego dnia bym nie podołała
, ale wszystko pokończyłam chyba...Phel - ja kupuję często w tesco, ale przez internet nie kupuje warzyw, owoców i wędlin. korzystałam też z dowozu z Piotra i Pawła. jestem zadowolona - robimy tam zakupy najczęściej jak trzeba kupić duzo ciężkich rzeczy - wody soki słoiki...
zaraz przyjezdzają goście - na cały tydzień - siostra z córką... bardzo się cieszę na tę wizytę, mieszkają daleko...
a dziś poszłam do pasmanterii i kupiłam sobie przedłużkę do stanika 5 zł zamiast min. 50 :-)
miłego weekendu brzuchatki

tak jakby nie można było tego płynnie robić, ja wyciągam - ona kasuje. 
i nie chce mi sie jakos nie wiem co weekend na obiad zrobic wrrrr jakos nie mam weny
...
pogoda do dupy deszcz pada ,wiatr wieje szaro buro nie przyjemnie ..caly dzien bym przespala jak mis