reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A mi dziś tak jakoś ciężko... sapię, dyszę jak lokomotywa ;]

Phel ja cały czas mam wrażenie, że urodzę szybciej... byle dotrwać do 37 tygodnia :)
AgnieszkaJ też powinnam pójść do fryzjera, chociaż grzywkę ściąć. Ostatnio sama próbowałam, nie wyszło za ciekawie :P

jutro idę na badania i do dentysty, ząb mi się wykruszył :(

reklama
hej
a ja zgodnie z przykazem poleguję sobie...w przerwach od obowiazków...dzis poł dnia męczyłysmy sie nad pseudo toretem a potem przez godzine malowałam farbami z młodym. Sam jakoś nie chce usiąść, musi miec towarzystwo do wszystkiego...:/ a M oczywiście zmęczony po pracy wrrrrr odpoczywał....
Tak jak piszecie oby przetrwać 17 marca...bo coś sie obawiam że tym razem nie przenoszę...nawet o kilka dni...ale moge sie mylić ;-)
rozpakowałam ciuszki od psiapsióły jutro ide kupić proszke i będepowolutku najmniejsze prała...i kupie sobie ochranicza na całe łózeczko :-) tylko pan z allegro włąsnie pojechał na ferie...i czeka nas zakup sofy dla starszaka do spania. ja mam dośc tej organizacji przestrzeni...
Miłego wieczoru

P.S, tez dzis zaserwowałam sobie kefir i ziemniaczki smażone z jajkiem hi hi :-)

madan- trzymam kciuki za wizyte u stomatologa uwierz mi nie taka straszna jak sie widzi ,wydaje mi sie ze nasi lekarze stomatolodzy tez inaczej na nas patrza w stanie błogoslawionym hehehehe i sa delikatniejsi wiec spoko luzzzz:)ja mam wizyte we wtorek na plombowanie a pozniej nastepny zab do kanałowego:)jak tak licze na 38-39t.c:P ze urodze:)
Kruczka-sssuper ze znalazłas stanik i to jeszcze Triumpha w takiej cenie:szok:

A ja wlasnie czekam na M i bedziemy kapac młdego:/

Ja odliczam do 38tc. Wtedy to juz bedzie bezpiecznie i nic, a nic nie bede sie oszczedzac. Tak patrzac na kalendarz to za rowne 2 miesiace moglabym rodzic :D.. Ja juz bym chciala ten kwiecie.
Wiem na co sie mam mw nastawiac. Przy Antku bylam przerazona. Jechalam do szpitala i mialam przed oczami najgorsze... 2dniowy porod, straszny bol, komplikacje, kleszcze i inne takie.. do tego nacinanie i z 20szwow... Nic sie nie sprawdzilo. Teraz bardziej pozytywnie patrze na to co mnie czeka.

Mlody juz spi. Obiecalismy mu dzisiaj lozko w ksztalcie auta. Oczywiscie dopiero w nowym domu.. ale maly taki szczesliwy biegal.. nawet krzyczal "ale fajowskie"

A ja tak naprawde nie wiem na co sie nastawiac ze wzgledu iz poród odbył sie 13 miesiecy temu to wszystko pamietam jakby bylo to wczoraj....wrrrr i niestety trauma po tym jest ,napewno bardziej sie boje bo jestem swiadoma co mnie czeka HA! Ale jak sobie pomysle ze znow bede lezejsza o te 15kg i zoabcze Marcelka to juz im sie tam moge klasc na ten samolot:-D...

M pojechał do pracy Młody juz spi a ja ide po pomarancza:tak:

ja też już bym chciała kwiecień, i ciepło będzie , dłużej jasno. Ja póki co farbowałam się raz , a teraz pójdę przed Wielkanocą, to mi starczy do porodu.
W końcu dzisiaj siedzenie mnie tak nie boli, co za ulga:tak:

Ja mam zamiar dzisiaj wyprać spacerówkę i schować, bo cały czas leży w szopie, bo latem Antek na niej jeździł kilka dni jak mial zapalenie stawu biodrowego.

hej, wpadłam życzyć miłego dnia :)

a ja niefarbowałam sie, hohoho, z 4 lata ;-) i jakoś mi dobrze we własnym kolorze włosów, a miałam już pasemka na blond/platyna, i nawet czwarny później, ale zawsze mnie denerwowało, że trzeba z tym coś robić jak odrastają włosy, bo wygląda to źle. A teraz już tym sie nie martwię ;-) chociaż może kiedyś jakaś zmiana by się przydała ;-)
jeszcze o porodzie nie myślę, zobaczymy co będzie w marcu ;-) czy będę świrować, nawet nie wiem czego się spodziewać ;-) heh, jakoś to będzie, byle mały był zdrów. Smile może założe tak jak Ty, że będzie masakra, najwyżej się miło rozczaruje, albo będę przygotowana na najgorsze :-D

mam do Was pytanko, bardziej z cyklu wyprawkowego, no ale jak już pisze, to tu je zadam, wanienkę lepiej mieć 80cm czy 100cm? czy to bez roznicy, zaznacze ze mam w mieszkaniu wanne jak coś ;-)
Dobra lece!
Miłego dnia ;-)

reklama
margot - tak chyba najlepiej. Spodziewać sie najgorszego :P. Jakbym się wtedy nastawiła na sielankę i lajtowy poród w godzinę to bym się chyba na drugie nie zdecydowała.
Ja mam wanienkę mniejsza i większą. Mniejsza z IKEI (ok. 20zł) służyła przy Antku przez jakieś 3m, a później kupiliśmy większą (Wanienka dziecięca, wanna 102cm w 4 kolorach (2986071061) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ). Ta z IKEI była super przy małym dziecku, bo ma antyposlizgi pod spodem i w środku, więc wanienka stoi i sie nie śliza. To samo z dzieckiem - tez się nie ślizga po plastiku. Do tego jest z grubego plastiku. Jest dość sztywna, więc łatwo się ją przenosi nawet z wodą. Ta druga, którą kupiliśmy później nie na antypoślizgów i jest dosyć giętka. Mąż miał problem ją przenosić z woda, bo się wykrzywiała.
Teraz będziemy mieli mniejszą na początek, a większa na później. Wydatek jak dla mnie nie jest duży, bo taka wanienka z 20zł kosztuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry