reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej, wpadlam tylko napisac, ze dzis lekarka potwierdzila diagnoze, zbadala bardzo dokladnie Malutka. Rozszczep jest na 3 kregach, bardzo nisko co dobrze rokuje. Bede miec na pewno.cesarke, a dziecko w pierwszej dobie bedzie operowane. Mam sie trzymac mysli, ze wszystko bedzie dobrze, tak naprawde ciezko teraz przewidziec co bedzie, ale.poki co Mala bardzo intensywnie rusza nozkami i wszystkie stawy sa prawidlowo rozwiniete. Dobrze, ze w glowce nie ma zadnych nirprawidlowosci. Musze jedynie popracowac nad pozytywnym mysleniem i nie moge sie obwiniac, bo tak naprawde wplywu na to nie mialam...

Madn skarbie to w sumie dobra i zła wiadomość... dobrze że nie ma już niepewności. wyobrażam sobie że trudno w tym momencie o pozytywne myśli, ale bardzo wierzę że wszystko uda się poukładać jak najlpeiej dla Ciebie i Córeczki :-)
ściskam mocno i posyłam całą masę pozytywnych fluidów!

madan- oczywiście że musimy myśleć pozytywnie, choć czasem to strasznie trudne jest. nie można siebie obwiniać, prawda taka, że jak ma się coś dziać to się dzieje, niezależnie od nas. widać los tak chce i już , a Ty zaciśnij pięści i do przodu. trzymamy kciuki wszytskie za Was ;-)

Madan myśl pozytywnie a wszytko się poukłada ze zdrówkiem małej. Trzymam mocno kciuki i przesyłam pokłady pozytywnej energii dla Was

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry