reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny jestem w polowie segregowania ciuszków dla Marcelka cos sie znalazlo nie jest zle napewno musze kupic body z dł i krótkim rekawem;-)przerazaja mnie ciuchy Alanka:szok:na lato juz mu kupuje na 86...ale tak naprawde młody nie ma zadnych krótkich spodni i koszulek(t-shirt) myslalam a nawet bylam pewna ze cos tam jest w tych worach tak jest tylko poplamione,w dziurach poniszczone szkoda chyba bylo siorce wyrzucic:sorry2:

Dziewczyny myslicie ze nasze dzieciaczki w lato beda juz nosily roz 68 (bo mam bardzo duzo ciuszków z krótkim rekawem i spodenek)Alan grudniak jakos wolno rósł i mial te ciuszki spokojnie na lipiec sierpien:szok:

Witam,
niedawno wróciłam z pracy i teraz odpoczywam a bałagan w pokoju mam jak niewiem co :zawstydzona/y:. A również tak jak i większości z WAs nic mi się nie chce. U nas od wczoraj śnieżyca, czasem prześwituje słoneczko :-). Mam pytanie do was: czy wy też nocami nie śpicie? ja od soboty to praktycznie po 2 - 3 godz tylko sypiam w nocy a resztę to przechodze po domu, pokręcę się...mój M się wścieka bo go budze w nocy a on rano o 5 wstaje do pracy (ja mu mówię, że jak się Dzisziuś urodzi to nie będzie miał taryfy ulgowej :-D)
majra
trzymam mocno kciukasy za Was :)
madan popieram zdanie dziewczyn, każda z nas inaczej przechodzi poród (szczególnie cc) też miałam pierwszą cc i teraz wybrałam sobie również cc, pomimo, że bardzo ciężko przechodzę wszelkie zabiegi operacyjne i dochodze do siebie ponad dwa miesiące. Ale zdrowie dziecka jest najważniejsze. Trzymajcie się :tak:

Witajcie Dziewczyny, aj jestem własnie po wizycie u lekarza;-)młody jest jeszcze wysoko więc jak powiedziała Pani za trzy tygodnie powinniśmy się spotkać w całości... jak mój to usłyszał to po wyjściu z gabinetu mówi tak: to w niedziele jak pojadą rodzice, pojedziemy kupić resztę wyprawki z tej Twojej listy:-) ehhh bidulek... Polecacie jakąś dobrą sałatkę znacie jakieś fajne przepisy tak za mną chodzi coś takiego smakowitego;)

Wszystko zależy od tego jaki maluszek sie urodzi :-) i jak będzie przybierał i rósł. ja ciuszki na 68 zakładałam jesienią a Michał z maja. Ale on taki mikrusek i wolno tyje i rośnie. Pamiętam bo w grudniu chrzciny były i kupowałam komplecik na 74 ;-)

Na obiad zrobiłam sobie szpinak na gęsto i kluski śląskie :-)
Ja dzis jakaś masakra znowu mnie kaszel zaczął męczyć ze zdwojoną siłą juz sie z inhalowałam solą i mi ciut lepiej.

a ja wróciłam z zakupów, wypchnęło mnie z domu tylko to, że chciałam młodej kupić kozaki na przyszłą zimę w riccardo (bo gdzie indziej wyprzedaże już pozamiatane) i trochę bałam się w necie, a sklep stacjonarny sprowadzi mi modele które chcę obejrzeć, tylko kazali zaliczkę 50zł zostawić. Po 2 godz. łażenia, coś mnie tak przeraźliwie boli w tyłku, że ledwo stałam nad garami:-D Nie boli brzuch czy kręgosłup, tylko właśnie tyłek:-D

A bejbik też jakiś mało litościwy się zrobił i od 2 dni jakoś tak boleśnie się wypycha pupsem po prawej stronie brzucha:sorry2:

Phel 68 latem powinno być ok, zwłaszcza jesli chodzi o taka odzież typowo niemowlęcą - bodziaki, rampersy, spiochy itp bo one wychodzą mniejsze,
A ciuszki typu miniatura dorosłych, jakieś spodenki, bluzeczki, koszulki w tym samym rozmiarze są już większe. Ale w ciuchach letnich nie ma to takiego znaczenia, bo i tak rękawki nogawki krótkie, to tylko będą mniej lub bardziej ktrótkie:tak:

reklama
kasiek - ja sie budzę w środku nocy, a jak nie mogę zasnąć to kładę sobie jaśka na oczy (u mnie pomimo rolet strasznie jasno od latarni). Zamówiłam sobie opaskę na oczy, jak pomoże to dam znać:-D

Dziewczyny odpukać w niemalowane, ale przedłużą mi umowę. Szefowa ma już podpis prezesa teraz czaka na przygotowanie umowy przez kadry. O wynagrodzenie nawet nie pytalam, zakładam, że mniej być nie może, a podwyżki to się nie spodziewam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry