reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny wywnioskowalam dzis z M ze musze cos zrobic ze swoimi wlosami bede sciagac kolor w przyszlym tyg i robie sie na blond tak jak kiedys bo mnie w deperesje ciemny braz doprowadzi:/

reklama
ja już tradycyjnie w łóżku a Doti śpi. Podobnie jak ty muro padam i nogi mi wychodzą z d...y, mniam pierożki.... narobiłaś mi smaka....:tak: ja jutro robię schab pieczony z żurawina i sosem..taka moja mała zachciewajka :rofl2:
anezram dobrze ze siedzisz na wolnym, praca na produkcji jest ciężka (tez kiedyś pracowałam a dziecko jest ważniejsze niż to co się dzieje w pracy.Przynajmniej na spokojnie sie przygotujesz do porodu a jak wrócisz do pracy to z pewnością nadrobisz zaległości :-)
feli współczuje ekscesów z lodówkami
phel fajnie ze robisz sobie z włosami, ja tez przed świętami mam wizytę u fryzjera - będę się obcinać i farbować

witam wieczorkiem

dołączam do grona padniętych, od 5 rano nie mogłam spać, a jak w końcu mi się zachciało, to dzieć się obudził i już d... ze spania:eek: Do tego młoda cały dzień nie w sosie, fochy, dąsy, histerie, a my cały dzień w rozjazdach i umęczyło mnie to jeszcze bardziej:dry:

To tak na szybko, postaram się nadrobić coście naskrobały dzisiaj:tak:

Póki co nie wierzę, że zima ma odejść, u mnie mega śnieżyca i może nie jest zimno jakoś, ale mnie ten snieg przeraża.
Dziś coś słabo czuję ruchy Małej i trochę się denerwuję, ale mam nadzieję, że po postu też ma leniwy dzień, tak jak ja :P

Nef
masz rację, niektóre historie mnie dołują jeszcze bardziej z kolei inne podbudowują. Postaram się teraz więcej myśleć o duperelkach, bo poźniej mogę nie miec na to czasu :) Przede wszystkim, muszę w końcu kompletować wyprawkę, choć już co nieco jest :)

Dziś od siostry dostałam prezent, piękną karuzele dla Malutkiej, byłam w szoku bo niespodzianka czekała na poczcie a ja niczego się nie spodziewałam.

anila jeśli chodzi o pampki, to ja coś kojarzę, że jedna paczka schodzi w ok. tydzień.
Nie ma się co rozpędzać z zakupami 1-nek, już lepiej kupić sobie jedną zapasową 2-jek, to jakby nagle zbrakło tych mniejszych - tez będzie ok, bo lepiej dopasować do wagi minimalnej niż maksymalnej podanej dla rozmiaru. Generalnie przeskakuje się na wyższy rozmiar zwykle przed osiągnięciem max. wagi, jak dziecko zacznie przesikiwać pamka, to znak, że za mały:tak:

anezram też słyszałam, że masaż szyjki macicy jest przeraźliwie bolesny... ale to przy przeterminowanych porodach, jak już nic nie działa... a czy dozwolony? nie wiem, pewnie trzeba wyrazić zgodę.

wiosna to kupiłaś zapas na 2, góra 2,5 tyg.:-D ale spoko, jakoś zużyjecie, najwyżej w dzień i będziesz częściej zmieniać.

Aneta_85
mnie masakrycznie bolą kości w tyłku:-D no nie wiem jak to inaczej okreslić, dokucza mi to bardziej niż kręgosłup

Iśku zdrówka dla synka

bakteria o hemoroidy spytaj gina. ja miałam po porodzie, ale po lekach się wycofało. Gin wprawdzie twierdził, że nic takiego nie widzi, ale jakieś czopki przepisał i pomogło.

Phelania
mój M tez zabrał dzisiaj Gosię do parku na sanki... i przy okazji bałwany ulepili - 3!:szok::-D

madan
i tak trzymaj! Ty na córeczkę czekasz? Poszalej sobie na zakupach, na pewno te małe cukierkowe ubranka cię super zrelaksują:tak: My nie sprawdzamy płci, ale mi tak strasznie oko leci w stronę dziewczęcych śpiochów, falbanek, różów... normalnie aż mnie skręca jak widzę te małe cuda. :-D
A w poprzedniej ciąży niby kupowałam unisexy, ale tak bardziej chłopięce. I co? I dziewucha wyskoczyła:-D

Witam was
unas pięknie cieknie wszystko, szum za oknem jak by padałao :/ aż na myśł o tym, żeby wyjśc z domu w dzięń mam dreszcze...
cos spac nie mogę, chyba przez to przewożenie rzeczy. i ciągle mam sucho w gardle. Pije i pije i nic
wiór...
M mi kupił na allegro koszule nocną do karmienia.. mam nadzięję, że materiał będzie ok.Przygotowania stanęły w miejscu, jednąpralke raptem wyprałam ciuszków i wprasowałam...teraz nie ma jak, nie wiem czy sie wyrobię. Jejku oby do 17 marca zechciał ksiąze posiedziec w brzuszku :-( bo mam schizy, ze ciężko będzie doczekać...w czwartek będę wiedzieć co tam u niego.

też od 4 próbuję bezskutecznie zasnąć...

w końcu powodowana głodem wstałam - co będę tak leżeć...

drugi raz przydarzyła mi się dziwna rzecz... po kichnięciu coś się dzieje z prawym okiem i widzę przez nie tak jakby przez ciemne szkło... ostrość bez zmian tylko jakby mi ktoś przyłożył szklankę duraleksa... i towarzyszy temu dziwne odczucie w oku - ani ból ani ucisk... takie dziwne... oczywiście przechodzi po kilku minutach miała któraś z was coś podobnego? już drugi raz mi się zdarzyło. już umówiłam się do okulisty...

u nas tez odwilż... pięknie wczoraj zaśnieżyło cały świat, a dziś od czwartej nasłu****ę roztopy... niby jeszcze biało jest, ale... może to już naprawdę koniec zimy?:-)

Witam niedzielnie.
Wczoraj Was poczytałam, ale, że mi się modem psuje i ciągle się zawiesza, to nie mogłam odpisać :confused: Wybaczcie więc, że się nie ustosunkuję do postów, ale już nie pamiętam co wszystkie pisałyście.
Zrobiliśmy przemeblowanie aby było miejsce na komodę i łóżeczko, we wtorek jadę odebrać komodę, a maż jak zwykle od wtorku do czwartku ma całodzienne zajęcia więc nie byłoby jak ustawić komody :dry: a tak syn mi ją złoży, a miejsce zrobilismy wczoraj. Znaczy ja zrobiłam palcem wskazującym :-D mówię Wam jak się fajnie sprząta jednym palcem :-D:-D Obym tylko nie urodziła przed czasem, bo do Wrocka jade sama, a to jakieś 50 km do lekarza i potem jeszcze w miasto po komodę :sorry2:

Odwilż i do nas zawitała, leje się z dachu jakby padało.

anila, może jakiś ucisk masz na nerwy? i stąd taka jakby zaćma :dry:

Witam się niedzielnie:-). kawa wypita, śniadanie zjedzone. w domu sajgon, T maluje zaległy pokój, więc nie widzę celowości sprzątania jak na razie:-) , co się przemęczać będę:-D.
bishopka- bez takich porodowych żartów proszę:szok:

reklama
Dzięki kasiek23 tyle że ja nie pracuje na produkcji jestem technologiem programistą ale trzeba projekty dopilnowywać i chodzić kontrolować po halach czy wszystko jest oki noi samo programowanie tu trzeba skupienia i ślęczenia przed komputerem a ja jak mam siedzieć na krześle to masakra.
Długo mnie namawiali żebym poszła na L4 ale w końcu sama zrozumiałam że nie dam rady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry