reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Iza-wez najpotrzebniejsze rzeczy,jak juz bedziecie wychodzic ze szpitala M Ci przywiezie ciuszki dla Ciebie i Maluszka,z kosmetykami tez nie szalej ,pamietam do dzis mi zabraklo majtek poporodowych i podkladów...to dowiózł...
Bishopko- dla mnie bardzo niesprawedliwe:wściekła/y:jak juz chca wprowadzic taka ustawe to dla wszystkich po równo dlaczego dzieciaczki przez to maja cierpiec?wrrrr

Dokładnie :-( to jest dzielenie na tych co mają lepiej i gorzej. Podpisywałam się pod wszystkimi petycjami matek pierwszego kwartału, ale wygląda na to (czytając projekt ustawy) że zostaną one pominięte :-( Takie nasze państwo jest, najlepiej utrzymywać LOT, którym lataja w większości polityce, zwykły żywotnik lata tanimi liniami. Ech.... dużo by pisać....

bakteria ja teściową mam głęboko w d... i całą tą sytuację (może dlatego że się w ogóle nie przejmuję a M dałam wolną rękę i powiedziałam żeby żył sobie jak i z kim chce jeśli ja mu nie odpowiadam) tylko dzieciaczków mi najbardziej szkoda bo to dzieci cierpią na naszych kłótniach najbardziej :-(

dziewczyny widzę że ostro się wzięłyście do pakowania :-) ja to w czarnej d...e jestem,mam tylko ubranka dla maleństwa spakowane a reszta to na półce albo wieszaku sklepowym :-D
iza ja nie biorę dużo rzeczy, wszystko mi będą dowozić w trakcie pobytu w szpitalu, a co się co się będę męczyć z taką ilością toreb, :-D

kasiek- ja dopiero zrobilam jedno pranie:-Da mam jeszcze z 4 +prasowanie +pakowanie:) chce sie wyrobic przed ładna pogoda bo nie mam zamiaru siedziec z Alautkiem w domu dlatego robie to teraz zeby miec z głowy:)

Właśnie dzwoniłam do szpitala co zabrać dla dziecka, to połozna powiedziała, że tylko pieluchy i pampersy, bo oni nie mają :happy: Zapytałam o kremy, oliwki, to powiedziała, że oliwek się nie używa w pierwszym miesiącu :szok: czasy się jednak zmieniają,a ja stara doopa nie nadążam :-D

reklama
bakteria ja należę to tego typu ludzi którzy nie przejmują się wieloma rzeczami i żyją na tzw luzie, dla mojej mamy jest to nie do pomyślenia że ja mam w 4 literach to co robi mój M.
bishopka jak stara dooopa?! no coś ty!! w doooope to ty możesz dostać :-D to trendy się co chwila zmieniają a my wiecznie młode:-) a o oliwkach też słyszałam że się nie używa bo uczulają i często doprowadzają do potówek, przy Doti używałam po każdej kąpieli a teraz kupiłam tylko żel domycia ciała z oliwką z firmy Nivea i myślę że to wystarczy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry