reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bishopka hehe:-D dobre. Usmialam sie :-D Tego jeszcze nie słyszałam :) oj czekam na mego męża bo chce iść dokończyć zakupy żeby było dopięte już wszystko:sorry: co chwila cos dopisuje do listy :eek: a pogoda deszczowa i tez za bardzo sie nie chce nigdzie iść ,a odkładać tego w nieskończoność tez nie można :-p

reklama
Tak dziewczynki, mój mąż ma takie poczucie humoru, że czasami nie mogę, ze śmiechu boli mnie brzuch, ale przynajmniej się nie nudzimy :-D

Też powinnam pojechać na zakupy, ale mi sie nie chce :-ppoczekam do wieczora, od dziś nowe promocje w Biedronie, spodobała mi się taca, a że nie mam to chyba sobie kupię, o ile nie będzie wielkości na dwie szklanki :eek:

Hej po weekendzie!

no niesamowicie szybko i dużo piszecie :szok: nadrabiam, nadrabiam i zapominam co komu miałam napisać :zawstydzona/y:

Nef mnie też krępuje proszenie o przepuszczenie w kolejkach czy przy siadaniu, najlepiej jakby ludzie sami proponowali, ale to się nie zdarza... AAa i gratuluje zakupu domu! pozazdrościć, super!
katarinna chciałabym żeby mój mąż się zajmował przyszłym potomkiem tak jak Twój zajmuje się Tosią ;-) ale to wyjdzie jeszcze w praniu ;-) a szwagierka, szkoda gadać.
Phelania zawsze jak piszesz, że coś zjadłaś, zaraz mam na to ochotę, jedynie co mnie powstrzymuje, to 4 piętro i to że mi się nie chce do sklepu iść :-D
Smile rzeczywiście szybko Wam się życie poustawiało ;-) ludzie podróżują po świecie na emeryturze, a Wy po 30r.z. będziecie:-D no ale ciężko na to pracujecie ;-)
bakteria ustawa jeszcze nie przegłosowana ;-)

ja miałam pracowity weekend, a teraz ciąg dalszy prania, a od prasowania chyba się nie odpędzę, a tak nie lubię prasować, ale czego się nie robi dla maluszka ;-)no i torbę też spakowałam, chociaż póki co nie czuję żebym miała rodzić, zobaczymy co mi gin jutro powie ;-)

witam ja po wizycie nie musiałam zostac w szpitalu wszystko ok mi moze skurcze mam takie malutkie ale to połozna i gin mówią ze macica cwiczy, szyjka ok tez, tylko pochodziłam trochę i teraz boli cały dół i cos kłuje chwilami eh mi pod drzwiami u lekaza zawsze przechodzi wszystko w drodze do mała tak szalała ze myślałam ze zacznę rodzic przyjechaliśmy poszłam do wc i spokój na ktg spała.

zozzolka- a jakie skurcze , o jakiej wartości pisza się na ktg?
najwyzszy miał 50 jak polozna zbudziła mała i zaczeła sie wiercic a jak spałą to szły cos na 30 ale nieregiralne jakies, teraz jakby mi badali to wieksze by byly bo czuje,poewno wody napuszcze do wanny mała znowu daje ognia :szok: kurcze jeszcze mi co narobi tym rozpychaniem eh
a ty jakiej wartosci masz skurczee?

reklama
ja jak mam silne napięcie brzucha to na ktg 40-60. ale też pojedyncze. Chociaz kiedyś miałam jeden 80 ,ale go wogóle nie czułam. Brzuch był ok więc dziwne. Tobie też bardziej napina się brzuch jak mała Ci się przeciąga? bo ja mam takie wrażenie ,że mi tak się dzieje właśnie. Jak zacznie się przeciągać to od razu brzuch sztywnieje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry