Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
odwiedziła mnie szwagierka z dwójką dzieci, obydwoje chorzy, wpadła na pomysł ze wracają od lekarza zobaczy co tam u nas, mam nadzieję że nie złapie nic od maluchów
spojrzała na mnie i stwierdziła ze mi brzuch się obniżył, ja tam nic nie zauważyłam, ale to moja pierwsza ciąża to może nie umiem tak ocenić. od tygodnia też stwierdziła ze mam więcej biało-kremowej wydzieliny niż zawsze, wiec to chyba nie ten czop bo krwi nie ma żadnej.
Na szkole rodzenia babeczka mówiła, że brzuch obniża się około 2tyg przed porodem, oczywiście to nie jest żadna reguła, ale tak jest najczęściej. W sumie to fajnie by było urodzić już za 2 tyg Ja u siebie zauważyłam już dosyć poważne obniżenie się brzucha, dziś jak się przeglądałam w lustrze, to stwierdziłam, że on już wisieć zaczynaNa szkole rodzenia babeczka mówiła, że brzuch obniża się około 2tyg przed porodem, oczywiście to nie jest żadna reguła, ale tak jest najczęściej. W sumie to fajnie by było urodzić już za 2 tyg
![]()