Cześć
Ewafoto niby jest taki przepis o tych monitorach ale kto tego przestrzega? :/ u mnie w każdym bądź razie nie, zwłaszcza że nawet nie dałoby się pracować bez komputerów :/
dominiczka87 mądrą masz córcię
KatarzynaSw ja jestem dość spokojna i to chyba właśnie zasługa tego że nie czytam żadnych głupot w necie itp nie szukam informacji o poronieniach, pustych jajach itp za dużo się naczytałam w pierwszej ciąży i teraz nawet nie dopuszczam myśli że coś mogłoby być nie tak

a troska o nasze bąble jest naturalna
Kruczka bycie mama nie jest łatwe i nie przychodzi z dnia na dzień dlatego ciąża trwa 9 m-cy a nie np m-c przez ten czas dużo się zmienia i z pewnością do ciebie też zapuka instynkt

a dzieci naprawdę poza kochającymi rodzicami i pełnymi brzuszkami nie potrzebują dużo więcej do szczęścia

i uwierz że życie nie skończy się po narodzinach ba my zaczęliśmy dużo więcej podróżować z maluchem bo chcę jej pokazać cały świat, zmobilizowałam się do zrobienie prawa jazdy i wiele innych rzeczy na które przed dzieckiem nie miałam siły i ochoty

ja myślę że te Twoje wahania są wynikiem wybuchowej mieszanki hormonów i wielu zmian które dzieją się w Twoim życiu przedślubna gorączka też ma pewnie swój udział także zaciskaj zęby i musisz to przetrwać

właśnie dopadł Cie już stres przedślubny?
królewna ja też uniknęłam rozstępów w ciąży smarowałam się tym co mi wpadło w ręce ale słyszałam że Perfecta mama jest dobry

też jestem zdania że jak mają wyjść to i tak wyjdą także smaruję się balsamem którego używałam przed ciążą, a u mnie rozstępy wyszły na piersiach dopiero jak zaczęłam karmić :/ i też mimo smarowania kremami
Ella kiedyś słyszałam takie zdanie że matka jest jak Pan Bóg każde swoje dziecko kocha osobno i każde najbardziej na świecie

myślę że starczy nam tej miłości dla każdego