reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
pscółka niby mogę, ale nawet nie mam go gdzie trzymać, bo w wynajmowanym miejsca już nie ma tak zawalone wszystko popakowanymi rzeczami, a w nowym mieszkaniu pył, kurz i syf.

reklama
Kruczka - może u siostry? nie żebym naciskała, ale my w przypadku wózka i łóżeczka pomimo tego że mieliśmy miec praktycznie od ręki to czekaliśmy miesiąc, oczywiście to się okazało po tym jak zapłaciliśmy zaliczkę.

łóżeczko bedziemy kupowac w Ikei wiec bedzie natychmiast, ale wózek to własnie nie wiem nawet ile czekania, bo nawet sklepu nie wybralismy, wiem, ze mają jakieś od ręki, ale nie wiem czy akurat taki kolor jaki chcemy. Dlatego tak mnie to przeraża, bo w ogóle nieprzygotowani jesteśmy. A siostra sama w kawalerce mieszka to i u niej miejsca nie ma :-(
Jakoś musimy wytrzymać w dwupaku jak najdłużej, podobno remont ma potrwać jeszcze tydzień, ale to nigdy nic nie wiadomo.

Evcia – cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku, wszystko się wyprostowało i świeci słonko :-) Teraz możesz rodzić hihi
Fel – smacznego! Kiedy, jak nie teraz możemy sobie poużywać …

No mamy kolejną kwietnióweczkę. Kolejka idzie równo, żadnych przestojów.
Moje maleństwo pręży się w brzuszku, chyba ma ciasno. Nieraz to tak się wypnie...

mój się dzisiaj tak wypinał, że myślałam że bokiem wyskoczy:-)

nadrobiłam Wasze posty,mało dziś pisałam bo w sumie to nastroju brak. idę powoli do łóżeczka. mam nadzieję na dobry sen , czego i Wam życzę;-)

Kruczka - a nie masz opcji zamowienia wozka teraz i odebrania go ze sklepu jak juz malenstwo bedzie z wami? Duzo sklepow ma taka opcje. Placi sie tylko zaliczke i czeka na pojawienie sie malenstwa. My na 1 wozek czekalismy 4 tygodnie.. Z lozeczkiem, fotelikiem i innymi rzeczami mozna poczekac, bo to sie kupi od reki.. a wozek to jednak grubsza sprawa.

Moj maly sie tez mniej wypycha. Po dzisiejszej nocce mialam stresa rano, bo sie w ogole nie ruszal. Dopiero kolo 11 panicz raczyl dac o sobie znac. Teraz sie tak wypina, ze mi chyba zaraz bokiem wyjdzie.

Brzuch mi sie napina coraz czesciej i coraz czesciej mam jakies bole. Zbliza sie godzina 0.
Ja mam wizyte dopiero po swietach. Wlasnie 04.04 - wtedy chce rodzic ;). Mam nadzieje, ze dotrwam, bo termin mam na 18.04 dopiero.

Pogode ktos zna na najblizsze dni? Szukac kombinezony zimowe dla dzidziusia czy wiosna juz idzie ;)

hej

ja się męczę z nieregularnymi skurczami od ok 1 w nocy na razie czekam cierpliwie na te prawdziwe ale czuję że już niedługo i zobaczę drugiego synka

Pozdrawiam Was serdecznie

Dzień dobry
U mnie nocka spokojna choc Lenka zawsze przed moim snem niexle wywwija.Tylko ciekawa jestem czy tez jak sie urodzi będzie taka aktywna wieczorem.
Ja na nogach o 6 a poszłam spac o północy i czuje sie wyspana:sorry:
No ciesza mnie te zapowiedzi że bedzie ciepło:-D

Kruczka oj to zyczę aby wszystko sie poukładało bo faktycznie sytuacje masz napietą

reklama
hej dziewczyny,

mi dalej nie przechodzi, przeleżałam cały weekend w domu i dzisiaj też kiepsko się czuje, boli głowa i dale produkuje nieziemskie ilości smarków, a do tego rano niespodzianka na wardze- opryszczka. cholera jak juz człowiek cos łapie to chyba wszystko co się da:wściekła/y:
dziewczyny znacie jakies sposoby na opryszczke?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry