Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem ale jakoś ostatnie tygodnie tak długo mi sie ciągną
A co do terminu to 1 suwaczek mam ustawiony na 7 kwietnia OM a drugi suwaczek na 2 kwietnia bo tak wychodziło według USG na prenatalnych genetycznych i spoczątkowych badaniach.
Ja mam takie wrażenie że jednak urodze albo w terminie albo po terminie no zobaczymy co jutro lekarz powie nie mogę się doczekać wizyty.
Ja jestem tylko zaniepokojona tym że malutka 2 tygodnie temu miała już 3400 i wydaje mi się że jest o wiele większa bo moja skóra zaczyna mnie tak boleć ciągnąć to chyba jest maximum rozciągnięcia jak jeszcze się okaże że szyjka nie gotowa to ja chyba sie rozerwe.
A mam pytanie Wasze maleństwa są dalej żywe? ja mam tak żywe dziecko wczoraj mnie tak obiła że łzy mi leciały
strasznie duzo to twoje malenstwo moze byc CC
ale czuję się bardzo dobrze. Nie pisałam wczoraj o tym ale chyba mi wczoraj rano czop odszedł
dobrze że jade dziś o 4 na ktg to zapytam się ginki. M udostępnił mi kompa dziś bo mu się przykro zrobiło że przesiaduje u brata
i podejrzewam że jeszcze do grudnia nic nie będzie
bo po pierwsze odkąd zaszłam w ciążę w ogóle nie mam ochoty a teraz leczę się na bakterię
no a po porodzie to wiadomo...
(nie chce się nam siatek nosić a w aucie wygodnie)