reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hehe ja tez właśnie pojadlam sandwiczami z serem i tak myśle co tu jeszcze pochłonąć :-p Pieluch tetrowych ja mam 10 i wydaje mi sie ze powinno starczyć . No zobaczymy:sorry:

reklama
Tak pscółka, zamierzam używać pampków. A z tetrą to zaszalałam phiii i już poznałam już jej uroki :confused2:
Smile – odpoczywaj i czekaj zgodnie z obietnicą na 4.04
Pola - w takim razie trzymam kciukasy za CC. I może poświetujesz już z dzidziusiem:-):-):-)

A ja jutro mam wyjście - fryzjer. Zapisana jestem na rano, to może sprawniej im pójdzie.
Jak tak pisałyście o odejściu wód w miejscu publicznym, to jak byłam w kościele - pomyślałam sobie - jakby mnie to złapało.....i musiałabym przejść przez cały kościół, bo usiadłam na 3 ławce...albo jutro u fryzjera. Ale tam, szanse marne na to, bo ja jeszcze nie planuję porodu:sorry:

Czyje urodzinki będziemy dziś świętować ???

Ostatnia edycja:
Pola trzymaj się dzielnie

Wiosna no tych pieluch to naprodukowałaś. A czy Ty nie pisałaś, że to nie wszystkie? Ja z kolei nie wiem czy za mało nie mam. 6 tetrowych i 3 flanelowe. Ale z tym to nie problem dokupić.

A ogólnie szukam jakiegoś pomysłu na obiad na jutro i jakoś na nic smaku nie mam.

ja kupiłam tylko 3 tetrowe i 3 flanelowe, bo w ogóle jakoś nie mam pojęcia do czego one mogą być potrzebne- no może zeby sobie przelozyc przez ramie jak się dziecku odbija... Jak później uznam, że jednak nie ma życia bez tetry to dokupię. Dzisiaj przyszła ostatnia paczka z wymiana pościeli i przescieradłami nieprzemakalnymi :-) czyli mam już wszystko- już się nie mogę doczekać aż się maleństwo urodzi :)))):-D

U nas jakoś dużo pieluch tetrowych szło... Dwie szły na pieluchowanie, a potem młodego kładłam na pieluszce tam gdzie nie chciałam żeby leżał na czymś innym. Jedna była do fotelika, bo kupiliśmy z marnego, nieoddychającego materiału, to chociaż na pieluszce leżał. No i tak schodziło tych pieluch.

Czy Wam też tak chce się pić? Ja mam wieczne pragnienie od kilku dni. Jak policzyłam to przekroczyłam już dobrze ponad 2l dziennie płynów (dziś to pewnie ok 3l będzie). A piję wodę niegazowaną, herbatę owocową alb miętową. Przez to nie schodzę z WC...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry