Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hehe ja tez właśnie pojadlam sandwiczami z serem i tak myśle co tu jeszcze pochłonąć Pieluch tetrowych ja mam 10 i wydaje mi sie ze powinno starczyć . No zobaczymy
Witam ja jeszcze zyje. Nie pisze bo moj tel nawalil . Mam miec cc w ten czw albo wt po swietach. Czuje sie kiepsko ale czego nie robi sie dla maluszka. Psychicznie juz siadam. Pozdrawim WAS
Tak pscółka, zamierzam używać pampków. A z tetrą to zaszalałam phiii i już poznałam już jej uroki Smile – odpoczywaj i czekaj zgodnie z obietnicą na 4.04 Pola - w takim razie trzymam kciukasy za CC. I może poświetujesz już z dzidziusiem:-):-):-)
A ja jutro mam wyjście - fryzjer. Zapisana jestem na rano, to może sprawniej im pójdzie.
Jak tak pisałyście o odejściu wód w miejscu publicznym, to jak byłam w kościele - pomyślałam sobie - jakby mnie to złapało.....i musiałabym przejść przez cały kościół, bo usiadłam na 3 ławce...albo jutro u fryzjera. Ale tam, szanse marne na to, bo ja jeszcze nie planuję porodu
Wiosna no tych pieluch to naprodukowałaś. A czy Ty nie pisałaś, że to nie wszystkie? Ja z kolei nie wiem czy za mało nie mam. 6 tetrowych i 3 flanelowe. Ale z tym to nie problem dokupić.
A ogólnie szukam jakiegoś pomysłu na obiad na jutro i jakoś na nic smaku nie mam.
ja kupiłam tylko 3 tetrowe i 3 flanelowe, bo w ogóle jakoś nie mam pojęcia do czego one mogą być potrzebne- no może zeby sobie przelozyc przez ramie jak się dziecku odbija... Jak później uznam, że jednak nie ma życia bez tetry to dokupię. Dzisiaj przyszła ostatnia paczka z wymiana pościeli i przescieradłami nieprzemakalnymi :-) czyli mam już wszystko- już się nie mogę doczekać aż się maleństwo urodzi )))
U nas jakoś dużo pieluch tetrowych szło... Dwie szły na pieluchowanie, a potem młodego kładłam na pieluszce tam gdzie nie chciałam żeby leżał na czymś innym. Jedna była do fotelika, bo kupiliśmy z marnego, nieoddychającego materiału, to chociaż na pieluszce leżał. No i tak schodziło tych pieluch.
Faktycznie 35 pieluch to niezły zapas :-) Pola, dobrze, że się odezwałaś! Jeszcze troszkę i będzie po Twojej trudnej ciąży, mam nadzieję, że maluch wynagrodzi trudy. Fel, ale bym zjadła krem z brokuła. Ale nie mam czasu zrobić, dalej pracuję (zdalnie).
A ja zrobiłam z synkiem deser: Winiary – Pomysł na… Bajaderkę pod pierzynką - Mama Na Zakupach ciekawe, czy dobre nam wyszło. Za pół godziny wyjmiemy z lodówki.
Czy Wam też tak chce się pić? Ja mam wieczne pragnienie od kilku dni. Jak policzyłam to przekroczyłam już dobrze ponad 2l dziennie płynów (dziś to pewnie ok 3l będzie). A piję wodę niegazowaną, herbatę owocową alb miętową. Przez to nie schodzę z WC...