reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bishopka ja wzięłam się za generalne sprzątanie i pot o tyłku spływa:-D wyszoruje sobie prysznic i zabieram małego ze sobą do łazienki na bujaczku i delektuję się chłodną wodą-trudna striptiz będzie miał w tak młodym wieku:-D Ja mam maxi cosi city kładę terę pod spód jest lepiej mniej się poci:-)
Anila- bardzo mało przytyłam w ciąży w sumie 13kg z czego dziecko ważyła 3500, wody i łożysko swoje. wzięłam się za ćwiczenie brzuszków i tyle . smaruje brzuch kremem, w ciąży też smarowałam, i byłam długo aktywna do 7 mies pracowałam:-D. Nie jem kolacji. diety nie stosuję. Jedyne co mi zostało po ciąży na plus to większe cycki, lepsze włosy i paznokcie:-D na minus mam skórę wisząca która staram się ujędrniać walczę z nia oliwka i balsamem poporodowym.
Iza dziękuję,pierwsza i ostatnia, którą przymierzyłam , a wcale nie pojechał po nią tylko po mleko dla małego do auchana:-) do sklepu weszłam przypadkiem.

Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa sama doznałam szoku rozmiarowego... raczej krytycznie się oceniam:-D Dobrego dnia

reklama
ja na dwór nie wychodze wcale, no chyba ze poszłabym na spacer o 5 rano:baffled:

wczoraj do 22.30 szorowałam dojarke, bo dzisiaj ponoc jakas kontrola ma byc,

hania 34, o zesz, ja bym chciała 38 a jest 40:no:
a sukienka sliczna,

rozpuszczam sie...

anka- ja też bym zjadła bobu, kapusty ale też mam obawy:-) Mój Leon też spał od 23 do 7.30:szok: bez pobudki na cyca:szok:

czekolada ,iza-c mój Młody też na raczkach by siedział cały czas chyba przez tą pogodę:-p u nas sprawdza się bujak jakjest bujany to jest ok:-D

bishopka- mój też się poci bardzo w foteliku, całe plecki mokre sa :tak:

Hania-
witaj w klubie ja tez mało przytyłam i zostały mi cycki i brzuch jeszcze nie ten sam, niby płaski ale walcze ze skórą ,która jest pomarszczona:baffled:

DZIEWCZYNY

pocieszmy się że więszość z nas ma 40 :-) więc to norma nie margines...

Ja też szybko wróciłam do tego co było przed tą ciążą ( wagowo) ale na objętości jakoś to się nie odbiło ...niby waga podobna a jakoś mnie więcej O_o

skończy mi się @ to zabiorę się za brzuszki. Pomyśleć prze przed 1 dzieckiem ważyłam 48...he he...no teraz 57-60 by mnie nawet zadowalało ...Przez lato powalczę i zobaczymy.

:wściekła/y: kiedy oni zlikwidują ten cholerny NFZ, kto tam pracuje...normalnie...pod nosem mam przychodnię dla dzieci z rehabilitacją i neurologiem dziecięcym. Durny NFZ podpisał z nimi umowę na rehabilitację, ale na potrzebną do rehabilitację konsultację z neurologiem to już nie bo po co O_o. Tak wiec za neurologa zapłacę 100 zł by dostać się na bezpłatną rehabilitację wrrrrrrrr kurna chata jak by człowiek spal na pieniądzach... a 400zł miesięcznie z pensji leci :[

czekolada mojej ciotce z balkonu ukradli kiedyś garnek z zupą...:szok:
ciotka skomentowała - pal licho garnek, ale co ja na obiad dam?:baffled:

anka pewnie przez upał taki spioch:tak:
mój się za to wyspał w dzień i w nocy była dodatkowo pobudka na cyca:baffled:

bishopka chyba wszystkie foteliki działają potnie, bo pod spodem jest styropian i są bardzo zabudowane.
u nas jest maxi cosi city i niby ma poszycie bawełniane, ale tez plecy mokre.
A tu masz rozwiązania na lato:
EDISA- POKROWIEC NA FOTELIK NOSIDEŁKO FROTA PRODUC (3337836769) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
AEROSLEEP MATA ANTYPOTOWA AEROMOOVE 0-13KG 3XKOLOR (3319926400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Z doświadczenia przy większym foteliku wiem, że lepiej działa pokrowiec frotte, niż wkładki typu plaster miodu aeromoove, bo mam to i to dla grupy 9-18 kg

Nef - pewnie masz rację, to przez ten upał... W dzień nie śpi się tak dobrze, więc odsypia w nocy... Chociaż teraz w sumie leci druga godzina, jak śpi. :) A ja się nudzę,bo nic mi się nie chce przez ten upał. Nadrabiam fb :)

Hania wiesz... niby tez duzo nie przytylam (ok. 10 kg) i niby waga prawie jak przedciaza (zostaly moze ze dwa kilo) ale jak pisze Fel - jakby mnie wiecej... i niektóre sukienki sprzed ciazy odwieszone...

Maria tez spi wiecej przez upaly - dawno jej sie nie zdazalo spac po kazdym jedzeniu... i tez je mniej w ciagu dnia - nadrabia wieczorem...

nigdzie nie ma arbuzow...

Witam :)
u nas upał chodź wiaterek to w domku da się wytrzymać. My już po spacerku z samego rana nie było tak gorąco bo 24 st. Byłam dziś w Pepco i nakupłam małej komplecików na rampersy są prześliczne i tanie zresztą jest -50% na nie które rzeczy to wyszło jeszcze taniej. Maja się strasznie poci mam nadzieje że nowe ubranka jej podpasują :)
Ja mam rozmiar 38-36 po ciąży jakie wy musicie być laski rozmiar 34 wow nigdy nie miałam takiego no jak miałam 11 lat to miałam 29 kg i pytali się mnie ludzie czy mi jeść dają rodzice :) ale szybko wyrosłam z tej wagi :)

anka - my nie dość, że pospaliśmy dzisiaj do 9, to mój Mały zalicza właśnie trzecią drzemkę, zdążyłam poćwiczyć, posprzątać, prysznic wziąć, teraz jem obiadek, a on dalej śpi:-D mam nadzieję, że to na pogodę (burza przechodzi obok nas), nie ma chorobę:baffled:

anila - ewidentnie mnie więcej, pod koniec ciąży na wysokości pępka miałam 112, teraz 101, przed ciążą coś około 89, ale ćwiczę zawzięcie, niema to tamto;-)

anrezam
- w moim Pepco tylko na dziewczęce ciuszki była przecena:baffled: (i generalnie dużo więcej dziewczęcych ciuszków), tak więc ja wyszłam tylko z marnym pajacem:-(

reklama
hej
Ja jeszcze przed spacerkiem. Czekam jak przejdzie burza. W sumie to fajnie, że jest burza, może będzie chłodniej, bomiałam w planach prasowanie wieczorem.
Oj foteliki samochodowe są strasznie gorące. Mam niby model maxi cosi pebble - w opisie pisało "na długie podróże na wczasy", a w sobotę po 100 km wyjęłam mokre dziecko. co to za wczasy do 100 km :-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry