Hania_
Fanka BB :)
Bishopka ja wzięłam się za generalne sprzątanie i pot o tyłku spływa
wyszoruje sobie prysznic i zabieram małego ze sobą do łazienki na bujaczku i delektuję się chłodną wodą-trudna striptiz będzie miał w tak młodym wieku
Ja mam maxi cosi city kładę terę pod spód jest lepiej mniej się poci:-)
Anila- bardzo mało przytyłam w ciąży w sumie 13kg z czego dziecko ważyła 3500, wody i łożysko swoje. wzięłam się za ćwiczenie brzuszków i tyle . smaruje brzuch kremem, w ciąży też smarowałam, i byłam długo aktywna do 7 mies pracowałam
. Nie jem kolacji. diety nie stosuję. Jedyne co mi zostało po ciąży na plus to większe cycki, lepsze włosy i paznokcie
na minus mam skórę wisząca która staram się ujędrniać walczę z nia oliwka i balsamem poporodowym.
Iza dziękuję,pierwsza i ostatnia, którą przymierzyłam , a wcale nie pojechał po nią tylko po mleko dla małego do auchana:-) do sklepu weszłam przypadkiem.
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa sama doznałam szoku rozmiarowego... raczej krytycznie się oceniam
Dobrego dnia
wyszoruje sobie prysznic i zabieram małego ze sobą do łazienki na bujaczku i delektuję się chłodną wodą-trudna striptiz będzie miał w tak młodym wieku
Ja mam maxi cosi city kładę terę pod spód jest lepiej mniej się poci:-)Anila- bardzo mało przytyłam w ciąży w sumie 13kg z czego dziecko ważyła 3500, wody i łożysko swoje. wzięłam się za ćwiczenie brzuszków i tyle . smaruje brzuch kremem, w ciąży też smarowałam, i byłam długo aktywna do 7 mies pracowałam
. Nie jem kolacji. diety nie stosuję. Jedyne co mi zostało po ciąży na plus to większe cycki, lepsze włosy i paznokcie
na minus mam skórę wisząca która staram się ujędrniać walczę z nia oliwka i balsamem poporodowym.Iza dziękuję,pierwsza i ostatnia, którą przymierzyłam , a wcale nie pojechał po nią tylko po mleko dla małego do auchana:-) do sklepu weszłam przypadkiem.
Dziękuję wszystkim za ciepłe słowa sama doznałam szoku rozmiarowego... raczej krytycznie się oceniam
Dobrego dnia

bez pobudki na cyca
u nas sprawdza się bujak jakjest bujany to jest ok
kiedy oni zlikwidują ten cholerny NFZ, kto tam pracuje...normalnie...pod nosem mam przychodnię dla dzieci z rehabilitacją i neurologiem dziecięcym. Durny NFZ podpisał z nimi umowę na rehabilitację, ale na potrzebną do rehabilitację konsultację z neurologiem to już nie bo po co