reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc dziewuszki, a co tu taka cisza? ja po weselu, nudne troche bylo, ale nie bylo tragedii :-) mala sie wyszalala, nie chciala wracac do domu, no ale wkoncu po 11 wyprosilam ja zeby sie zbierac :-) tak czy inaczej o 12 w domciu juz bylismy, a teraz moje lobuzy odsypiaja a ja juz od 5 sie mecze bo spac nie moge.... :sorry:

a i buty jakby ktoras chciala to polecam kupowac w BOTI bardzo fajny sklepik i naprawde ma tanie buciki :-) ostatnio (zreszta caly czas kupuje bo mam manie kupowania butow) kupilam sobie jesienne czarne zamszowe buciki podobne do saszek ale z normalna stopa cos w tym stylu K23 ZAMSZOWE CZARNE PLASKIE KOZAKI SASZKI 40 (1259141932) - Publiczne Archiwum Allegro - szczegóły przedmiotu 41311 - Stylistki.pl tylko moje sa bardziej zmarszczone ;-) a no i cena oszalamiajaca 39 zl :-) tam sa buty dla mlodziezy, dzieci, kobiet i facetow.... wybor jest naprawde duzy a ceny sie zaczynaja od 29 zl.... :-) dodam ze skorkowe tez sa w innym dzale ale i cenowo nie ma szalenstw :-)

reklama
Cześć dziewczynki,ale miałam tragiczną noc,mała od 1 nie spała,chyba ją brzuszek bolał,ale byłam wściekła na moją teściową,bo wczoraj cały dzień dawała jej ciastka a prosiłam,mówiłam że ja jej nie daję słodyczy,to mi powiedziała że nic jej nie będzie.Na szczęście teraz nic jej nie jest,i szaleje z tatą:-)Mój szanowny małż włączył na full disco polo i tańczą z małą:-).
Miłej niedzieli życzę:-)

margot87 absolutnie nie za nasze pieniądze...tez jestem przeciwna, za to każdy powinien mieć prawo do decydowania o swoim życiu, i wyrzuty sumienia po to jego zmartwienie...Absolutnie za to nie powinno się zmuszać kobiet do rodzenia dzieci chorych, z wadami, lub po gwałtach...bo to chore...to tak samo jak by tobie ktoś kazał usunąć ciążę bo tak stanowi prawo...

Hej, i ja witam niedzielnie :)
Miałam coś napisać już w piątek, ale zabrakło czasu, teraz zaś doczytałam resztę i... zapomniałam o czym to ja chciałam napisać :):)
W ogóle zaniki pamięci już mam, opowiadam Nince co jest na obrazkach w książce i mąż mi musi podpowiadać że to jest np kubuś puchatek ;)

I podobnie jak klaudia011 miewam niezłe fochy - wczoraj się prawie poryczałam że mąż nie chciał jechać na duże zakupy do marketu ;)

A dziś wybrałam się sama z Ninką na poszukiwania czapki zimowej (dla Niej), gdzie bardzo dzielnie zniosła wszystkie przymiarki (nie ukrywam że co chwilę przypominałam jej, że po kupnie czapki czeka ją nagroda), a jak już szłyśmy do samochodu i chciałam jej tą nową czapkę ubrać to ona że nie i w ryk :):)

A, już wiem o czym m.in. było przed polityką ;) o zwolnieniach lekarskich :)
Ja właśnie kończę mój pierwszy (z dwóch) tydzień siedzenia w domku - moja siostra tydzień temu urodziła i mama jej teraz pomaga, więc nie miałam z kim dziecka zostawić, stąd moje zwolnienie. Lekarka patrzy na mnie jak na głupią, że nie chcę już zwolnienia do końca ciąży, z resztą koleżanki tak samo :)
A u mnie w pracy nieciekawie, do tego w zeszłym roku jedna z koleżanek pracowała do dnia porodu (!), więc niestety podniosła poprzeczkę... Wiem wiem, jak będą chcieli to i tak mnie zwolnią, ale chociaż nie będę sobie wypominać że to przez to że od razu poszłam na zwolnienie...
Tak więc pracować zamierzam do ok 20 grudnia, czyli będzie to 5 miesięcy i trochę (w poprzedniej ciąży było podobnie, może ze 2 tyg dłużej). Teraz może też bym dłużej pochodziła do pracy gdyby nie pogoda. Ale liczę na śniegi i mrozy po Nowym Roku, a wtedy do tego 20 grudnia powinnam dotrwać :)

Witam się i ja :-)
W ten weekend wyjątkowe pustki no ale nic dziwnego skoro dziś pogoda dopisała. U mnie coraz lepiej z samopoczuciem mam nadzieję, że nie będę już musiała się "kolegować" z kibelkiem :-p A jutro zajęcia od 11 do 20 więc..odpoczywam póki mogę :-p

monic Ja nie znosiłam czapek bo mama mnie zawsze ubierała w takie, że wyglądałam jak pajac :-p Ale powoli się do nich przekonuję ze względu na to, że jestem okropnym zmarzluchem. A Nina jak zobaczy, że koleżanki noszą to też założy!

Dzięki za podpowiedzi co do prezentu. Chyba zrobię taki 2 częściowy- coś od siebie i może jakaś ładna apaszka ( o ile mi się uda jakąś znaleźć ). ;-)
Miłego wieczoru!

aaaa19 - akurat moje dziecko to jest jakieś dziwne, bo od zawsze pozwala sobie ubrać czapkę - i robi to z uśmiechem ;) Tylko teraz mamy taki etap, że ubiera to, co zna - toczyliśmy kilkudniową wojnę o kurtkę zimową, zgadzała się tylko na cieniutką, którą często ostatnio ubierała. Musiałam ją niestety przekupiać i jakoś ubierała, minęło kilka dni i jak dziś chcieliśmy wrócić do jednej lżejszej z uwagi na ładniejszą pogodę - Nina w ryk że chce tą grubą :) Podejrzewam że z nową czapką będzie to samo - przez kilka dni jej coś poobiecuję i jakoś założy, a potem pójdzie gładko :)
(rok temu na dwór ubierała czapkę chętnie, zaś w domu lub sklepie jak się chciało przymierzyć to od razu ściągała - no bo kto to widział żeby w domu nosić czapkę, no nie? ;))

Witam..ja dzisiaj zaliczyłam drugie grzybobranie.. :d uwielbiam widok chowających sie pod trawką grzybków :D w piatek byłam z mezem i tatem a dzisiaj bylismy mała ekipa rodzice , siostra z szwagrem. i nasza trójka :D z nasza mała grzybiareczka :D

martynka.JPG

Prababcia jak usłyszała ze mała z nami ma jechac to stwierdziła ze jestem niepowazna i ze mnie pogieło z lekka mówiac..ale stwierdziłam ze mi w piatek dobrze las zrobił i to powietrze wiec moze i mała zaciagnie powietrza z lasu po raz pierwszy..zwiedzilismy 4 lasy :) mała troszke marudziła bo wiadomo jerzyny ciagneły ją za buciki ale dała rade...po powrocie pyszy obiadek u mamusi i do domku spac na 2 godz bo juz padalismy ze zmeczenia od 5 rano wszyscy na nogach :) mała spi dalej i chyba juz przespi cała noc a my z mezem po herbatce i Wz-etce podarowanej od mamusi :)

To tyle grzybków duzo nazbierallismy dużo smiechu, energia z kazdego znalezionego grzybka bezcenna..bardzo lubie chodzic do lasu na grzyby...ciesze sie jak małe dziecko jak znajduje grzyby a za nim kolejne i kolejne :)
I wcale nie twierdze ze jestem nieodpowiedzialna idać do lasu w ciązy ani tez ze jestem nieodpowiedzialna matka hehehe

reklama
moim zdaniem to wlasnie normalne ze sie chodzi na spacery do lasu czy to w ciazy czy to z dzieckiem (nierozumiem jezeli ktos sadzi inaczej?).... swierze powietrze bardzo dobrze robi na zdrowko :-) zazdroszcze ci taaaakiego grzybobrania :-) my sie musielismy zadowolic 2 tyg. mala reklamoweczka grzybkow ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry