Tasia001
Fanka BB :)
przeczytałam:-)
Dotkass spóźnione życzenia z okazji rocznicy ślubu
Tasiora nie powinnaś mieć problemu z uznaniem takiego skierowania. Raczej problemem mogłyby być terminy więc dzwoń w kilka miejsc jednocześnie.
A ja dziś poszłam sobie na spacerek nad jezioro i karmiłam łabędzie. Normalnie cieszyłam się jak dzieciak:-). Narzekam na tą nieszczęsną małą mieścinę, ale jezioro jest cudowne i tylko dla niego się przeprowadziłam.
Dotkass spóźnione życzenia z okazji rocznicy ślubu
Tasiora nie powinnaś mieć problemu z uznaniem takiego skierowania. Raczej problemem mogłyby być terminy więc dzwoń w kilka miejsc jednocześnie.
A ja dziś poszłam sobie na spacerek nad jezioro i karmiłam łabędzie. Normalnie cieszyłam się jak dzieciak:-). Narzekam na tą nieszczęsną małą mieścinę, ale jezioro jest cudowne i tylko dla niego się przeprowadziłam.
Kurde, żeby mi sie tak chciało jak nie chce .. A tu jeszcze góra prania do prasowania na mnie grożnie łypie buuuuu
...w teksasie kiedyś było tak (nie wiem czy jest tak teraz), że więźniowie nie dostali jeść nie mieli gdzie spać, jeśli nie wykonali prac dla stanu, kopanie dołów pod budowę, budowanie dróg itp...o ile u nas byłoby lepiej, gdyby takie roboty były wykonywane prawie za darmo, bo za robociznę płaciłoby się tyle co za życie w więzieniu...jak czytam, że na więźnia dziennie przypada więcej niż na dziecko w domu dziecka to aż mi się nóż w kieszeni otwiera
...cóż chyba za daleko poleciałam, sorry