reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wpadam do Was na chwilkę,powiedzieć dzień dobry i jednocześnie dobranoc.Dzisiaj jakoś nie miałam czasu Was podczytać a tym bardziej nic napisać.
Chciałabym już tak porządnie czuć ruchy,wtedy bym wiedziała że maluszek mieszka w brzuszku:-)
Idę się kąpać i spać,padnięta jestem.
Dobranoc

A ja wróciłam już dawno ale byłam głodna..chyba zaczyna się faza pożeracza bo co chwilę myślę sobie tylko "co ja bym zjadła" :-D
ankzoc Już zaprosiłam :tak:
Dotkas a nie huba buba..ja też chcę taką...
Kruczka Super..zazdroszczę wycieczki szczególnie jak będzie u nas tak zimno okropnie :-(
tiramissu Witaj! Ale super, ja to sobie dopiero pojadę z dzidzią we wrześniu jak pozdaję egzaminy :-(

Chciałam się pochwalić (bo nie pamiętam czy już to robiłam :-(), że poczułam jak moje dziecko się wierci..i dostaję takie "mini kopniaczki" z lewej strony brzucha ..dzisiaj chyba był najmnocniejszy bo Tośka była w brzuchu głodna a matka tylko jej śniadanie i kilka wafelków dała haha :-)

Dobrej nocy mamuśki !! :tak:

hej :P my jakoś dziwnie wczesnie dzis na nogach o 8 ;OO :D:D

ogólnie powiem wam ze dostałam uczulenia na twarzy od uwaga femibionu natal !!! w zeszłym tygodniu zaczełam brać te nowe witaminy, bo myslałam ze będe miec troche łądniejsze włosy po nich a tu dupa :P pojawiły mi sie takie czerwone plamki na twarzy, nawet mąż mówi ze na coś mam uczulenie, no i ja juz nawet kupiłam sobie krem AA do twarzy bo myslałam ze to od jakiegoś kosmetyku, to makijażu tez AA ciągle używam i nic mi nie było, więc jedynym nowym składnikiem są witaminy ! i one są jeszcze z tym DHA wiec chyba od tego bo nic innego nie ma czego bym wczesniej nie próbowała ;[

aa my dzis wizyta wreszice :D ale dopiero na 18.30 :D
a jutro jedziemy w siną dal z wieliczki :P a co sie bedizemy nudzic :P

witam Was kochane,

krolewna
kciuki za wizytę

my jutro jedziemy do Warszawy i będziemy odiwedzać groby naszych bliskich :tak: pewnie mniej mnie będzie przez weekend, ale podejrzewam, że ogólnie wszystkich będzie mniej :tak:

aaaa, gratuluję kopniaczków, cudowne uczucie, co? :tak::-)

no nic ja spadam jak narazie się umyć, ubrać, śniadanko zjeść, pranie włączyć...jutro muszę się pakować :-)

miłego dnia

o rany tez musze pranie puścic ;/;/

a my wczoraj bylismy w pepco po rajstopy dla Mai :szok: i coś mnie trafi bo nie kupiłam, na dziale dla niemowlaków 80-86 na Maje za małe, na dziale dla starszaków 92 rozmiar za wielki ;/
ale kupiłam jej kilka bluzek i taką tunike-sukienke
co prawda z dość cienkiego materiału, ale i tak pod kurtke jeszcze sweterek zakładamy to moze byc :D a ceny :D za 6 rzeczy 50 zł zaplaciłam ;p
a ile tam dzidziusiowych rzeczy było :D

reklama
tez sie witam z rana :-)
rowniez gratuluje kopniaczkow :-) ja tez cos tam czuje, ale bardzo rzadko.... tylko ze z prawej strony bardziej :-)
jest kolejny przesad, jezeli z lewej strony poczulysmy pierwsze ruchy to bedzie chlopiec, a jak z prawej to dziewczynka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry