klaudia011
Fanka BB :)
ja na cmentarze do pobliskich miejscowości pojadę w sobotę albo w niedziele. nie będę się jutro pchała bo szkoda moich nerwów.
Jutro pójdę tutaj do nas do najbliższych.
Jutro pójdę tutaj do nas do najbliższych.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oj ja też, zawsze na Bródno jak jeździmy to pańska skórka musi być kupiona i zjedzona, sklejona mordkaDotkass jest dokładnie tak jak mówisz. W Warszawie już niewielu jest rodowitych warszawiaków. Sama wyjeżdżam z miasta ze względu na męża, bo on jest przyjezdny. Ja mam wszystkie groby w Warszawie, ale moje będziemy obchodzić dopiero w weekend. Nie wiem czemu, ale jakoś lubię to święto, zawsze mi się dobrze kojarzyło![]()
a na Powązki zawsze jeździmy wieczorem bo tak pięknie się tam znicze palą i taki cudny klimat jestno mają swój klimathale na Powązki i tak jeżdżę co rok z siostrą, bo uwielbiamy ten klimat i te stare groby![]()

ja mam w radości dziadków ze strony ojca, ale nie jeżdżę tam...kilka powodów, na zw kiedyś opiszęta ja mam tylko marysin, rembertow i otwock.... a panska skorka to musi byc !!!! mniam![]()
tzn. już po śniadaniu. Długo w nocy nie umiem usnąć zawsze koło 1 dopiero zasypiam i potem śpię do 9 albo 10.
Chociaż.....: Confused: