reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry,jak tam wasze humorki?
Ja dzisiaj o 6 rano ściągnęłam firanki i wrzuciłam do pralki,tak mnie już wkurzały,już sobie pięknie wiszą i schną,takie bielutkie.
yohoosek nic się nie przejmuj,będziemy do siebie wspólnie pisać,bo my też nigdzie nie wyjeżdżamy,część grobów już mamy za sobą,a część w przyszłym tygodniu.Nie jeżdżę nigdy 1 listopada,bo ludzie mają wtedy obłęd w oczach,i nie patrzą na drogę.

Dziewczynki gratuluje kopniaczków,mnie się wydawało że coś czuję,ale od kilku dni totalna cisza.Pewnie lada dzień się doczekam,i to z nawiązkę:-)

Dotkass jest dokładnie tak jak mówisz. W Warszawie już niewielu jest rodowitych warszawiaków. Sama wyjeżdżam z miasta ze względu na męża, bo on jest przyjezdny. Ja mam wszystkie groby w Warszawie, ale moje będziemy obchodzić dopiero w weekend. Nie wiem czemu, ale jakoś lubię to święto, zawsze mi się dobrze kojarzyło :blink:

Dotkass jest dokładnie tak jak mówisz. W Warszawie już niewielu jest rodowitych warszawiaków. Sama wyjeżdżam z miasta ze względu na męża, bo on jest przyjezdny. Ja mam wszystkie groby w Warszawie, ale moje będziemy obchodzić dopiero w weekend. Nie wiem czemu, ale jakoś lubię to święto, zawsze mi się dobrze kojarzyło :blink:
oj ja też, zawsze na Bródno jak jeździmy to pańska skórka musi być kupiona i zjedzona, sklejona mordka :-D a na Powązki zawsze jeździmy wieczorem bo tak pięknie się tam znicze palą i taki cudny klimat jest

heh też zawsze pańską skórkę muszę kupić i obwarzanki :-)
ja mam całą rodzinę na cmentarzu na Wólce Węglowej, ale na Powązki i tak jeżdżę co rok z siostrą, bo uwielbiamy ten klimat i te stare groby :)

pańska skórka być musi, ale w tym roku chyba jej nie zjem. Odrzuciło mnie od słodyczy jakieś 2 miesiące temu, nie tykam nic co ma dużo cukru, ja - która pochłaniałam czekoladę kilogramami!! :-) bardzo mnie to cieszy :tak:

reklama
Witajcie dziewczynki
Wy to zawsze tak wcześni jesteście a ja dopiero wstałam :rofl2: tzn. już po śniadaniu. Długo w nocy nie umiem usnąć zawsze koło 1 dopiero zasypiam i potem śpię do 9 albo 10.
Ja pierwsze ruchy poczułam z prawej strony i w sumie ma być Natalka ale jakoś nie wierze w te wszystkie przesądy :laugh2: Chociaż.....: Confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry