reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u nas szlaban jeszcze dwa tygodnie do USG a potem sie okaże...póki co łożysko pięknie leży na ujściu szyjki macicy więc zakaz w obawie, że mogą wystąpić krwawienia.

reklama
Hej dziewczyny!
Ja też się bałam przez chwilę bo czułam już codziennie jakieś ruchy a wczoraj raz i nic..ale Tosia po prostu odpoczywała i dzisiaj znów dała o sobie znać i rano i wieczorem. Byłam tez w centrum handlowym a tam już motyw przewodni- święta :szok: Wszędzie choineczki i skarpety, mikołaje..ale aż się miło zrobiło bo kiedy jest tyle pysznych rzeczy jak nie w święta?! I jest taka cudowna atmosfera a na dodatek połowa ciąży z nawiązką będzie za nami!!
Nie martwcie się, postarajcie się cieszyć małymi cudami, które rosną w naszych brzuszkach!! :happy2:

aneczka Mam nadzieję, że mąż znajdzie pracę i wszystko się Wam ułoży ;-)
moncia Trzymaj się , będzie lepiej ;-)
ankzoc Ojej..myślałam, że Ci już przeszły wymioty..powiem Ci, że mi jak się kładłam pomagał cukierek taki zwykły owocowy. Trzymam kciuki, żeby Ci minęło!! ;-)

Udanego wieczoru!!! :-)

Witajcie dziewczynki,ja wczoraj sobie porozmawiałam z mężem i dzisiaj rano poleciał po świeże bułeczki na śniadanko:biggrin2:Mam nadzieję że będzie już dobrze:biggrin2:
Bishopka już wyczerpałaś limit tragedii w Twoim życiu,więc teraz może być już tylko dobrze.
ladies na pewno wszystko będzie dobrze,trzymam kciuki
idę się uczłowieczyć,bo jeszcze w pieleszach leżę:biggrin2:
Miłego dzionka

cześć :)

w ogole ostatnio nie moge za Wami nadazyc na glownym ;) ale to tez pewnie przez to, ze maz ma urlop, wiec najpierw spedzilismy 5 dni na Roztoczu, a teraz w sumie codziennie korzystamy z tego, ze poprostu jest i zalatwiamy wszelkie sprawy typu kupno nowego garniaka, przedluzanie abonamentow, projekt wnetrz mieszkanka, zakupy itp.
czlowiek niby na L4, duzo czasu powinien miec, a tu non stop w biegu :-)

mnie na szczescie jesienna deprecha poki co omija, choc nerwus sie zrobilam i pokrzykuje na tego mojego biednego meza dosc czesto... ale dzielnie to znosi (zdaje sobie sprawe, ze ma do czynienia z ciezarna :-D)
jutro ide na moj pierwszy aqua aerobic dla ciezarowek. ciekawe co to bedzie :-)
a w tygodniu ide na pilates i gimnastyke tez dla kobiet w ciazy. trzeba sie ruszyc zeby troche kondycje podreperowac :-)

poza tym kupilam moje pierwsze ciazowe dżinsy :D w normalnych co prawda jeszcze spokojnie moge chodzic, ale przy wiekszym jedzeniu juz trzeba rozpinac guziczek, wiec na wieksze posiedzenia za stolem bede miec ciazowki ;) o takie :-)
Product Detail | H&M PL
sa fajnie dopasowane, wiec mam nadzieje, ze w brzuch mi bedzie szlo, a nie w tylek :-p

Czesc dziewczyny ale tu dziś pustki, dzięki wielkie za wsparcie, też mam nadzieję że się wszystko ułoży - trzeba w to wierzyć.
Pchła - dziękuję bardzo :)
Sorki że ja tak tylko o sobie ale jakoś nie miałam weny do odpisywania każdej po kolei, ale teraz biorę się z garść i obiecuję poprawę :)
Miałam dzisiaj wybrać się na spacerek do lasu z Moim G i siostrą ale pogoda kijowa więc trzeba wymyślić coś innego :)
Trzymajcie się cieplutko zaglądnę tu później :)

reklama
witajcie i dziękuję za wsparcie i za to, że wierzycie we mnie :happy:
A ja właśnie wróciłam z zakupów i zakupiłam sobie dwa nowe namioty :-Dpatrząc na te moje cukinie na brzuchu zaczynam się obawiać, że niedługo plandeka z tira będzie na mnie pasowała.
Miłego dnia dziewczynki :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry