Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tiramissu super! gratuluję chłopaka :-) dasz sobie radę z wychowaniem na pewno ;-)
tiramissu super gratulację, co do wychowania to dasz radę, to samo przychodzi![]()
tiramissu - ale się uśmiałam:-)
. gratulacje, podobo chłopaki latwiejsze w "obsłudze";-)
tiramissu84 -gratuluję udanej wizyty... widzę, że ogarneło cię przerażenie...
Tiramissu gratulacje!
Ja w pierwszej ciazy chcialam bardzo corke no i jest. Teraz ma byc corka (w 13 TC przpowiedziane przez lekarza) ale mam swiadomosc, ze jak pojde na usg w poniedzialek polowkowe to wszystko moze sie zmienic. Z syna tez bed sie cieszyc![]()
Tiramisu mnie na pierwszym USG lekarz powiedział że chłopiec,i też się boję "obsługi",ale w sumię bardzo bym się cieszyła,bo byłaby parka:-).
tiramissu oj, to taki rodzynek bedzie miał zycie![]()
tiramissu, no to widzę, że Twoje przerażenie na tą wieść było identyczne na moje samo wyobrażenie tego, że będzie chłopiec...ja już powiedziałam, że jak będzie chłopak to R będzie go był i odciągał napletek![]()
Tiramissu napewno dasz rademi też wszyscy mówią, że z chłopcami łatwiej
![]()
ja kieedyś chciałam chłopca, ostatnio tak jakoś mi sie odwidziało i chce dziewuszkeale wiem jedno, sama sobie nie wybiore bo to już jest postanowione więc co bedzie to bedzie, może sie 15.11 dowiem chociaż w iluś % :-) w każdym razie najważniejsze zeby było zdrowe
Miłego dnia![]()
tiramissu, gratulacje! :-) chlopcy sa fajni i wcale nie trudni w obsludze, nie oddalabym moich dwoch chlopczykow za zadna dziewuszke bedzie dobrze, jestem pewna!!
tiramisuciesz sie!!! miec syna to wspaniala sprawa!mezus bedzie mial z kim mecze ogladac!
tiramissu Pomyśl sobie o synku jako mini kopi męża - mnie taka myśl rozczula![]()
hehehe :-) no ale to na razie jest takie "pukanie" w brzuszku ;-) hehehemyszka sorki ale to pukac mnie tak rozbawiło, nie wiem czemu;-)![]()

no i teraz dałaś czadu rozbawiłaś mnie jeszcze bardziej chociaż na chwilę...hehehe :-) no ale to na razie jest takie "pukanie" w brzuszku ;-) hehehe![]()