Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oczywiście dbam o higienę i nie żyjemy w brudzie, ale uważam że nadmierna przesada jest bezsensu! Jak byliśmy na wakacjach i Maja z kuzynem miała ochotę dosłownie biegać po kałużach i błocie to tak szaleli, że ich radość było słychać wszędzie, a od błota to mieli posklejane włosy
ale co tam... czy my kiedyś mieliśmy inaczej.... jadło się kanapki brudnymi rękoma, bawiło na trzepaku przy smietniku kąpało się w byle jeziorze czy rzece a po kałużach biegało na boso, nie mówiąc o tym, że najlepszym placem zabaw był plac budowy i rusztowania!
oj współczuję bólu zęba... jeśli chodzi o zachcianki ja nie mam w ogóle... zresztą nic mi nie smakuje!
więc na mnie też nie zarobią, w wieku chyba 20 lat miałam 1 dziurę a tak cisza!
moja wymaga czyszczenia, ale jakoś ręcznie nie chce mi się tego szorować
ladies nie martw sie wszystko napewno jest wporzadku. Trzymam kciuki za zabieg synka &&! mamakruszynki gratuje corci:-) Pcsolka tez mam ta zaslonke i zawsze wrzucam do pralki a potem mokra z powrotem wieszam. Także pierz spokojniemamakruszynki - gratuluję:-)
Ja tak z innej beczki mam pytanie - czy prałyście kiedyś zasłonkę prysznicową w pralce, a jeśli tak to czy dobrze to się skończyłomoja wymaga czyszczenia, ale jakoś ręcznie nie chce mi się tego szorować
![]()