reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
madan - jaknajbardziej Cię rozumiem. Niestety moje małżeństwo posypało się przez takąkoleżankę z pracy, ale tak jak mówi Iza, jeśli Ci o tym mówi to nie jest źle. Mówraczej o swoich odczuciach, rozmawiajcie o dzidzi, wizualizuj mu jak o będziefajnie.;-) Trzymam kciuki za to, że sam dojdzie do tego że lepiej zapobiegać niżleczyć, tj. zerwać ten kontakt:-D.
Notka - ja mamniestety teraz taki katar bakteryjny, obawiam się, że to trzeba dobrzedoleczyć. U mnie dodatkowo ucho zainfekował. A co do propozycji pracy todobrze, że M miał wybór tj. że może ją odrzucić, bo często takowego nie ma. Mojego chcieli wysłaćgdzieś na wymianę do Danii albo Wlk. Brytanii, ale zaciążyłam i mam nadzieję,że zapomną na jakiś czas o tym pomyśle:-D.
Oliwka - a tenkatar alergiczny, to nie jest raczej taki cieknący? bo ten bakteryjny to taki gęsty glut,co do gardła spływa
Pchełka - baw siedobrze.;-) Ja już szczerze powiedziawszy odpuściłam sobie kino, bo się boję, żejuż za głośno dla maluszka, a my najczęściej na jakieś sensacyjne chodzimy:-D

czesc dziewczyny! przepraszam ze tak na szybko i nie odpisze kazdej z osoba... przeczytalam tylko 3 strony i odpisze tylko madam i lece pozmywac bo mam sterte naczyn:P
madam
moim zdaniem nie powinnas odpuszczac , zaden facet nie lubi jak sie go kontroluje i wtraca w zycie.. ale moim zdaniem w takich sy stuacjach trzeba
musisz porozmawiac z mezem .. bo taka panna tylko szuka okazji zeby ja wykorzystac
ona wyraznie robi podchody.. a te zapytanie czy ''jest ladniejsza'' no prosze cie..
z pewnoscia ona do madrych kobietb nie nalezy:-D:-D:-D:-D
twoj M powinien panne splawic..

wspolczuje ci sytuacji....:( duzo sily ci zycze , malo nerwow no i stanowczo mezowi powiedz co i jak..:P

ciekawe jak sie poczuje jak ty poznasz mezczyzne ktory bedzie ci tak chetnie we wszystkim pomagal itp...;-)

smile
wlasnie to przeczytalam...i czytalam posta tej dziewczyny i to bylo zaraz po ich slubie..
moze to stres , przemeczenie sie do tego przyczynilo..
ostatnio moja kolezanka tez brala slub w 30 tyg ciazy i po wszystkim wyladowala w szpitalu z krwotokiem naszczescie wszystko ok...;/
straszne:(
trzeba sie oszczedzac
naprawde, nie ma zarttow

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

no to chyba wracam na łono BB:-D
Filip ma się już dobrze wczoraj myślałam że rozniesie chałupę, wściekał się równo. Noc spokojna, zero kaszlu-w reszcie bo przedniej się budził 3 razy z półgodzinnymi atakami kaszlu więc chodziłam niedospana bo później trudno było mi zasnąć. Wczoraj go umówiłam na wizytę na dziś ale zaraz będę dzwonić i odwoływać bo jest już dobrze i bez sensu go ciągać.

Moja koleżanka urodziła bliźniaczki w 26/8 tyg bodajże i jedna przeżyła druga niestety nie :-( ale życzę sobie i Wam byśmy dotrzymały do tego 37 tyg conajmniej

pozdrawiam Was cieplutko bo u nas -10 i niestety muszę lecieć do sklepu po śniadanko

Ja również Was witam oczywiście z pracy bleeeeeeee

Najpierw czytając co chcecie zrobic z amantką męża madan, uśmiałam się do łez i oczywiście dołączam sie do kliki:-D

Pózniej po poscie Smile nie było mi juz do śmiechu, trzymam kciuki za mamę i maluszka i nam też zyczę spokojnego rozwiazania w terminach:tak:

Cześć kochane!!!

Oliwka ja też doczytałam co tutaj nasza mafia knuje w sprawie Madan :-D jak sobie wyobraziłam wszystkie z brzuchem to aż mi malec podskoczył :-D Swoją drogą pomyślałam sobie że cudownie byłoby ująć taką chwilę na zdjęciu :-D:-D:-D np z bejsbolami na ramieniu!!!!!!!

Ja się turlam po wczorajszym wypadzie z dziewczynami, pochłonęłam tyle jedzenia, że blisko było eksplozji....boom!!!:baffled:
Postałam z 15 min przy -10 wczoraj czekając na auto i czuję już dzisiaj gardło, ale zaraz herbatka gorąca i musi być dobrze...

Dużo zdrówka dziewczyny, udanych wizyt i miłego dnia!!! :*

Ostatnia edycja:
reklama
brrr przerazaja mnie takie wczesne porody... czlowiek kompletnie nieprzygotowany :szok:

moja szwagierka urodzila w 22. tygodniu... dziecko niestety po 3-4 dniach zmarlo:-( widzialam je w inkubatorze... i nie do wiary, ze wlasnie teraz mam w brzuszku mniej wiecej dziecko takiej wielkosci... gdzie on sie miesci :confused:

a my wczoraj zaliczylismy pierwsza czkawke :-D smieszne to :-D a ze to byla 5.30 i jeszcze sobie lezalam w lozku na boku to to pulsowanie na udo mi szlo :-D

dziewczyny wczoraj bylam na warsztatach ciazowych i zaczelam miec watpliwosci:confused:
bierzecie jakos dodatkowo DHA?:confused:
podobno jedzac ryby w miare regularnie powinno sie przyjmowac dziennie 250mg DHA, a jedzac ryby sporadycznie lub w ogole nawet dwa razy tyle... i tak sie zastanawiam czy sobie nie kupic wlasnie tego DHA w dawce 250mg?:confused:
ja rybki jem bardzo chetnie, ale pewnie moglabym wiecej...
na warsztatach polecali w formie tranu lub tabletek... tyle, ze w tranie sa dodatkowe witaminy, ktore juz mam w witaminkach ciazowych, wiec raczej kupilabym tabletki z samym tylko DHA...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry