reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
White, ja brałam vita miner z dha, a teraz zmieniłam na inny. Kiedyś nie było witamin z dha i dzieciom nic nie było. W poprzedniej ciązy tez nie brałam z kwasami dha i mały urodził się bez wad, a z wagą prawie 4 kg. Myslę, że wszystko jest nagłaśniane dla zarobku. Choć zapewne nie zaszkodzi brać :happy2:mnie jednak męczyło łykanie dwóch wielkich tabletek :-D

reklama
u mnie zimnoooo i bbb slonecznie :-D
witajcie!

ankzoc, biedny paluszek......

madan,
na katar dostal dicotrineff, mamwychodzic na dwor bo powietrze wilgotne dodatkowo oczyszcza nos i basen zalecony...a ja zrobilam przerwe wlasnie :baffled: .... uszy czyste, oskrzela tez, zatem wracamy do normalnego zycia
u starszego tez kolejne wyniki badan i posiewow ok

pscolka, moj maz dostaje co jakis czas rozne propozycje awansu ale nigdy nie sa to propozycje nie_do_odrzucenia ;-) bardzo go cenia w pracy i wiele osob chcialaby z nim pracowac, jestem super dumna z niego <3

white, kup sobie femibion z DHA

Smile, jak tam Helenka?? ujawnila sie na dobre?? :-)

mi sie dzis snilo ze moja pani gin napisala mi maila ze w zwiazku z tym ze lubie byc otaczana przez mezczyzn to ma dla mnie wyniki badania usg i widac na nim kolejnego siusiaka :-D a kilka nocy wczesniej snilo mi sie badanie usg, lekarz pyta czy chce poznac plec...ja, ze tak...... wiec powiedzial "musimy zdjac dziecku pieluszke" ....czujecie??! badanie usg i pieluszka..... oczywiscie BYL SIUSIAK !! :-D

White mi ginka od razu kazała DHA dodatkowo, dała mi kilka opcji (mówiła że jest tego jeszcze dużo, ale żebym wybrała sobie z tych czterech jeden zestaw):tak:

1) pregna plus + pregna DHA
2) prenatal classic + prenatal DHA
3) Matruelle
4) Femibion 2

u przyjaciółki w aptece poczytałam to zdecydowałam się na Matruelle i się dobrze po nim czuję, bo wiem że któraś kwietnióweczka źle się czuła!!!

Notka widać że zdrówko już lepiej :-D robi się siusiakowo u nas!!!

Ostatnia edycja:
alex, super ze wypad sie udal :-D moj tez :tak: objadlam sie penne ze szpinakiem, suszonymi pomidorami w sosie smietanowym.... mniiiaaaamm!!
i prezenty byly :-D i pierniki wlasnorecznie robione dostalam i konfitury, ktore przyjaciolka robila sama, no cudenka serce radujace!!

ja biore Femibion 2 z DHA, w poprzedniej ciazy tez te witaminki bralam i w czasie karmienia

White, ja brałam vita miner z dha, a teraz zmieniłam na inny.

white, kup sobie femibion z DHA

White mi ginka od razu kazała DHA dodatkowo, dała mi kilka opcji (mówiła że jest tego jeszcze dużo, ale żebym wybrała sobie z tych czterech jeden zestaw):tak:

1) pregna plus + pregna DHA
2) prenatal classic + prenatal DHA
3) Matruelle
4) Femibion 2

u przyjaciółki w aptece poczytałam to zdecydowałam się na Matruelle i się dobrze po nim czuję, bo wiem że któraś kwietnióweczka źle się czuła!!!

heh dzieki dziewczyny :-) widze, ze kazdy co innego poleca :-D

Bishopka a czemu zmienilas ten Vitaminer?
bo wlasnie sobie przeanalizowalm jego sklad, poczytalam w necie pare opinii i wydaje mi sie fajny. moze by sobie na niego zmienila:confused: cenowo tez bardzo fajnie wyglada, bo wczoraj np. na tym spotkaniu reklamowali Omegamed Optima... cena jak na zwykle witaminki troche przegieta...

Ostatnia edycja:
heh dzieki dziewczyny :-) widze, ze kazdy co innego poleca :-D

Bishopka a czemu zmienilas ten Vitaminer?
bo wlasnie sobie przeanalizowalm jego sklad, poczytalam w necie pare opinii i wydaje mi sie fajny. moze by sobie na niego zmienila:confused: cenowo tez bardzo fajnie wyglada, bo wczoraj np. na tym spotkaniu reklamowali Omegamed Optima... cena jak na zwykle witaminki troche przegieta...

no ba! wybor jest duzy :-)
takie pogadanki sa sponsorowane i wiedza co polecac ;-) jeszcze polski bank komorek macierzystych zaraz sie bedzie polecac ;-) ...niebawem ten temat bedziemy przerabiac :cool2:
trzeba z glowa wybierac, bo kasa leci

ja pamietam jak sie usmialam gdy z ciekawosci spytalam w aptece ile kosztuja witaminy dla przyszlych rodzicow "be parent" ...ok 70 zl za najzwyklejszy zestaw witamin dostepny pod inna nazwa za20zl.... no kosmos!!

Notka ja też zgarnęłam łupy :-) kupę słodyczy bo w pracy dziewczyny dostaja od pacjentów to i dla mnie się paczuszkę zrobiło i dla Borysa 3 pary bodziaków, pajacyk i bamboszki :-D udany wypad
mmm makaronik....a ja mam jeszcze w ustach deser, lody z bita śmietaną i gorącymi malinami, tym się dobiłam i jeszcze czuję jak mi się odbija, ups!!! :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny, dziś pospałam trochę, ale miałam straszne sny... oczywiście chyba przez wczorajszą wiadomość. Rodziłam przez całą noc i się co chwilę budziłam sprawdzając czy wszystko ok, a potem zasypiałam i znowu to samo :(
Notka cieszę się, że ten katar to jednak nic poważnego i że wracacie do normalności :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry