reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jak piszecie o tym DHA to ja zacznę chyba dziecku tran podpijać :-D no co mi smakuje - ten jest cytrynowy ;-)

Isku, z tranem to uwazaj, bo zawiera wit A, a to jedna z niewielu witamin, ktora ma udowodnione klinicznie dzialanie teratogenne, uszkadzajace plod
zapytaj swego lekarza zanim zaczniesz tran pic, czy lykac

pscolka, 2 kilosy smigasz?? przed praca....po pracy to i ja na piechotke wracam ;-) jakis remont nawierzchni macie czy co?

Smile, a myslalam ze moze mialas juz to drugie usg, ktore potwierdzi Helenke ma sie rozumiec :tak: w gwiadzkowym prezencie dla meza :happy2:

reklama
Kto ma Helenke, kto? To moj ty na imie obok Julki i nie moge sie zdecydowac:)))))

Z witaminami ajk tak nie szaleje...jem rybe 3 razy w tygodniu- raz lososia dwa razy dorsza..mysle, ze tak zdrowiej i lepiej...Nawet normalne witaminy biore co 2-3 dzien albo jak czuje, ze troszke za malo zjadlam..
Polecam jeszcze raz kielki!!!! Lepiej cos zdrowego i naturalnego a nie same tabletki...

Byl ktos z was w kinie ostatnio? Po pierwsze HOBBIT rewelacja;)))Prawie 3 godzinki... ale super, bylam zachwycona:))) Za to moje Malenstwo w brzuchu tak szalalo przy pieknej muzyce, no i kopniaczki czuje duzo powyzej pepka juz...)

Milego dnia wszystkim, postaram sie nadrobic...:)

Ostatnia edycja:
Notka - tak,rondo nam robią Górczewska/Lazurowa i Lazurowa jest teraz ulicą ślepą:dry:Ja jużdo pracy nie chodzę, ale każde wyjście do lekarza (ostatnio codziennie)muszę doliczyć +20 min nadojście na przystanek. A co gorsza wygląda na to, że to tak będzie do wiosny,bo tam się nic nie dzieje. :wściekła/y:Dojście na pocztę podobna droga, tak więc zbieramkilka awizo i podskoczę raz z mężem samochodem.;-) Czasem chodzę z kijkami do nordicażeby było stabilniej i szybciej:-D
Pchełka - mojedwie koleżanki z pracy mają młodsze córki Helenki, powiem Ci to są takiefajne i odważne dziewuchy że sobie w życiu na bank dadzą radę;-).

Hej:) podczytuje Was dzisiaj ale jakoś nie mam weny twórczej :baffled: Trzymajcie kciuki jutro idę na prenatalne a potem lecę na urodziny szwagierki :-) Także relacje zdam w niedziele:/ miłego weekendu Mamuski:-) ja właśnie czuje dzidzi pod pepkiem sie ułożył / a i czuc pod palcem:-D tak mi sie przynajmniej wydaje ale myśle ze dobrze;-) wogole jUz jest bardzo aktywne i dzisiaj mnie niezłe skopalo:blink: a czy to jest wogole możliwe ze dziecko może dotykać albo ciągnąć jajniki ? Bo tak mnie wcześniej zabolalo ciagnaco ze pomyślałam tak sobie;/ ale sie rozpusalam:dry:

wogole dzis jakos malo gadatliwe jestesmy ;-)
ja to czekam na miska bo od dzis promocja w telepizzy 3za1 :-) i jedzie z pizzami :-D
mniam mniam :-D juz doczekac sie nie moge :-D a pozniej sie dziwie skad te dodatkowe kg :rofl: hahaha :rofl2:

faktycznie jakaś cisza dzisiaj. w ogóle chyba jakieś ciśnienie niskie bo mi się cały dzień spać chce :sorry2:

iza ja też mam czasami takie wrażenie. W ogóle wydaje mi się że dzidzia ma coraz mniej miejsca i wszystko mnie zaczyna pobolewać :blink:

a moja dzidzia ma bardzo często czkawkę Czy to normalne czasami nawet 3 razy pod rząd . Czy wy też tak macie. Dzisiaj pilnowałam siostry dzieci masakra.. tak mnie wykończyły brzuszek boli;( odpoczywam bo jutro mam jechac z M n zakupy świąteczne także też muszę miec siłę;)Dostałam tez siatke ubran ciążowych zawsze to coś bo juz mnie wszystkie dresy piły.Udanego weekendu. Dla wszystkich chorowitek duuzo zdrówka;) 3 maj cie się kochane!!!

reklama
No z tym ciśnieniem to prawda spalanie dzisiaj popoludniu jak nigdy:dry: a i dalej bym spała , ale jutro ciezki dzien to pewnie o 20 jUz będzie lulu:-p Co do pobolewania brzucha to nad ranem czułam jak lezalam np na prawym boku to mnie wypychalo z lewej strony i na odwrót . A dzisiaj przez pól dnia mnie brzuch ciągnął i musiałam magnez wypić , na szczescie przeszło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry