jak piszecie o tym DHA to ja zacznę chyba dziecku tran podpijaćno co mi smakuje - ten jest cytrynowy ;-)
Isku, z tranem to uwazaj, bo zawiera wit A, a to jedna z niewielu witamin, ktora ma udowodnione klinicznie dzialanie teratogenne, uszkadzajace plod
zapytaj swego lekarza zanim zaczniesz tran pic, czy lykac
pscolka, 2 kilosy smigasz?? przed praca....po pracy to i ja na piechotke wracam ;-) jakis remont nawierzchni macie czy co?
Smile, a myslalam ze moze mialas juz to drugie usg, ktore potwierdzi Helenke ma sie rozumiec
w gwiadzkowym prezencie dla meza 
no co mi smakuje - ten jest cytrynowy ;-)
Ja jużdo pracy nie chodzę, ale każde wyjście do lekarza (ostatnio codziennie)muszę doliczyć +20 min nadojście na przystanek. A co gorsza wygląda na to, że to tak będzie do wiosny,bo tam się nic nie dzieje.
Dojście na pocztę podobna droga, tak więc zbieramkilka awizo i podskoczę raz z mężem samochodem.;-) Czasem chodzę z kijkami do nordicażeby było stabilniej i szybciej
Trzymajcie kciuki jutro idę na prenatalne a potem lecę na urodziny szwagierki :-) Także relacje zdam w niedziele:/ miłego weekendu Mamuski:-) ja właśnie czuje dzidzi pod pepkiem sie ułożył / a i czuc pod palcem
a czy to jest wogole możliwe ze dziecko może dotykać albo ciągnąć jajniki ? Bo tak mnie wcześniej zabolalo ciagnaco ze pomyślałam tak sobie;/ ale sie rozpusalam
hahaha 
Co do pobolewania brzucha to nad ranem czułam jak lezalam np na prawym boku to mnie wypychalo z lewej strony i na odwrót . A dzisiaj przez pól dnia mnie brzuch ciągnął i musiałam magnez wypić , na szczescie przeszło.