reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja trochę dziś popołudniu polegiwałam w łóżku. jakieś przeziebienie mnie dopadło. gardło boli i kaszel zaczyna mnie brac też.jak nie przejdzie to w pon do przychodni się wybiorę.a juz się cieszyłam że zdrowie mi dopisuje:-(
iza- trzymam kciuki
myszka- smaka mi zrobiłaś teraz. ale walczę ze sobą
shy- nie mam pojęcie czy mój mały miewa czkawkę. to ponoć takie szybie ruchy są, tak? chyba takowych nie czułam. różne inne tak, ale to raczej nie czkawka

Odebrałam wyniki badań ktoś mi może je zinterpretować?

Immunochemia..

P/c anty - HIV ------- ujemny

HBS-Ag ------- niereakt. IU/L

USR ------------ ujemny

z góry dziekuje

Ostatnia edycja:
Cześć dziołszki :) ja tu się wieczornie witam a niektóre idą spać o tej godzinie, ładnie :-D

Szczerze to faktycznie dzisiaj jakaś zmuła i wiele nie naskrobałyście, szybko się doczytało :-D
Właśnie wróciłam z galerii handlowej z siostrą, nogi mi do tyłka wchodzą a brzuszek ciągnie, wiec leżę i odpoczywam podczytując Was, piję gorącą herbatkę pod kocykiem, aż mi błogo się robi i oko zamyka :-D

A ja chciałam się pochwalić, że wygrałam walkę ze wstrętnym babsztylem! Mój D dziś jej napisał (tak dziś też miała problem i potrzebowała pomocy) że nie ma dla niej czasu! I przyznał mi rację, że trochę już za wiele chciała... Mam nadzieję, że nie chcę tylko uśpić mojej czujności, ja i tak będę miała wszytsko na oku :) Jak coś będzie napad stulecia kobiet ciężarnych :rofl2:

Ja też dziś mam kiepskie ciśnienie... Już ledwo na oczy widzę, ale pewnie jak dotrwam do 22-23 to już zasnąć nie będę mogła :)

Madan super wieści, ale co za tupeciara, laska nieźle kręci albo jest mega niezaradna, ale żeby codziennie potrzebować pomocy???? Dopiero jej będzie potrzebowała jak mafia kwietniówek tam wpadnie :-D

Oddychaj spokojnie, nie stresuj się, ale oczka dookoła głowy :tak: tak trzymaj!!!

Ja sobie właśnie ciśnienie podniosłam całą tabliczką czekolady tiki-taki kokosowej :-) jest speed :-D:-D:-D

reklama
Haha to musi być nieziemskie uczucie jak występuje ta czkawka :-D ja na razie podniecam się pojedynczymi kopniaczkami, a co dopiero jak będzie bombardowanie chyba się popłaczę z radochy :-D:-D

Iśku, gdzie o tej marcówce jest napisane???
Swoją drogą to już tak niedługo że aż nie wierzę, jak to leci!!!:no: Jak się zacznie wysyp, ale będzie tutaj wrzało :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry