reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć kochane
ja już posprzątane i po obiadku, umyłam włosy i potem jedziemy do sklepu. Wieczorem wizyta u znajomych także zapowiada się miły wieczór.

Mnie też częściej pobolewa brzuch, ale chyba to normalne, w końcu rosną w nich dzieciorki to już nie będzie się ich tak lekko nosić. Miłego dzionka ;-)

reklama
hej, pamiętacie mnie jeszcze? w niedzielę miałam bardzo twardy brzuch, i koło 20.00 poczułam że coś mi leci po nogach, zaczęłam krwawic, biegiem do szpitala, a oni tam rozłożyli ręce i szybko dzwonili po karetkę, zaczęli coś do mnie mówić że szyjka puściła, że łożysko przodujące, że oni tutaj nie mają szans na ratowanie dziecka i wywieźli mnie do matki polki w łodzi, na szczęście cała akcja się zatrzymała i krwawienie ustąpiło, a ja teraz leżę pod kroplówką z fenoterolem 24h na dobę, dostałam też sterydy na rozwój płuc i cały czas dostaję antybiotyk, żeby się ewentualnie jakiś stan zapalny nie rozwinął,

na święta nie wyjdę do domu, i cały czas płaczę bo nie wyobrażam sobie świąt bez mojej córeczki

całusy dla wszystkich

majra - Nie wiem co napisać. Trzymaj się tam dzielnie. Podali sterydy na rozwój płuc czyli co? Przewidują, że poród może niedługo nastąpić? Oby wam się udało przeczekać zdrowo jeszcze kilka tygodni i dzieciątko było zdrowe i silne!

Majra kochana trzymaj się dzielnie, jesteśmy z Tobą i ciepło o Tobie myślimy...wszystko będzie dobrze, musi być, najważniejsze że udało się ustabilizować sytuację...
Trzymamy mocno kciuki za Ciebie i dzidzię, bądź silna dla Was obojga :*

Majra trzymam kciuki za maleństwo. Nie denerwuj się choć jest to na pewno trudne jesteś pod dobrą opieką. Dobrze że dziecko dostaje sterydy na rozwój płucek w razie co będzie miało o wiele większe szanse na szybsze wyjście do domku.

Trzymajcie się razem w dwupaku jak najdłużej kochana &&&&&&

reklama
Majra Kochana bardzo Ci współczuję tych stresów i w ogóle, ale staraj się nie denerwować, bo newy przyspieszają poród, a jak zapewne wiesz, to każdy dzień spędzony w brzuchu jest dla dzidziusia najlepszy. A co do świat, to na pewno cała rodzina przyjdzie do Ciebie, a jak w końcu wyjdziesz, już z dzidzia, to na pewno nadrobisz i wynagrodzisz córeczce ten czas. Trzymam kciuki za Was &&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry