reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień Dobry ja tylko na chwilę wpadłam życzyć wam miłej soboty... my dziś wyjzdzamy do mojej babci w odwiedziny, na zakupy świąteczne i jak T nie będzie miał dosyć to wózki zobaczymy :)
Wrócimy pewnie wieczorem :)

Cześć brzuchatki:-)

Mąż w pracy a ja jak zwykle dzień zaczynam od sobotnich porządków, później w planach zupka ogórkowa i gulasz z kaszą i buraczki, do tego jakaś sałatka na kolację może z pora hmmm i dzionek zleci:-)

Witam się również :)
u mnie odwilż, w nosie też trochę, ale zaraz nawącham się czochu i będzie spokój :)
durne sny mnie znowu dzisiaj dopadły :)
zaraz jakieś śniadanko, sprzątanko i w sumie zero dalszych planów...
na obiadek spaghetti carbonara, chodzi za mną od tygodnia :-D

Miłego dnia tiróweczki :*

Cześć dziewczyny!
Wracam do żywych po prawie tygodniu Niagary z nosa. Zresztą do teraz w zatokach mysli pływają mi żabką...
Chusteczki to teraz przedmiot przyklejony do mojej ręki...
Właśnie dotarło też do mnie, że na forum są już sierpniówki...jak to leci!!!:szok:

Ale mam też do Was pytanie: od wczoraj mocno twardnieje mi brzuch. Częściej chyba niż dozwolone 10x dzień. Tyle że wtedy za każdym razem czuję też ruchy dzieciaków. Czy to możliwe, że brzdące tak się prężą? Pytam głównie dlatego, że jakoś wolałabym nie dzwonić z każdą wątpliwością do mojego lekarza. A poza tym od właśnie tych dwóch dni ruchy dzieci czuję intensywniej (myślę, że tak już zostanie..
biggrin.gif
) i dlatego mam ten kołowrotek myśli. Krwawień, plamień czy bóli nie mam, poza jednorazowymi, bardzo rzadkimi bólami w podbrzuszu bardziej zwiazanymi z rociąganiem się wiązadeł. Miałyście lub macie tak?

Miss mi się wydaje że bąble się tam ostro rozpychają, potrzebują dwa razy więcej miejsca więc pewnie odczuwasz to rozpychanie podwójnie mocno niż my singielki :-D
Ja wczoraj pierwszy raz odczułam ból w podbrzuszu, tak chyba ze zmęczenia, bo przez 3h łaziłam po galerii, ale później już było ok :-D w sumie nie odczuwam żadnego niepokoju, ale no-spa widzę króluje, więc sama nie wiem co jest wyznacznikiem do jej brania, czy ból, ciągnięcie?????
a co do sierpniówek nie zwróciłam uwagi hmmm:cool:
Miss smarkulo :-)dużo zdrówka Ci życzę :*

Właśnie mój K dostał od mojej położnej buteleczkę i smoczek Tommee Tippee i pełno kosmetycznych próbek :) ale fajnie!!!

Ostatnia edycja:
Miss a kiedy masz wizytę u lekarza? Myślę, że jeśli nic innego nie dokucza to możesz poczekać

alex nie daj się choróbsku

oliwka, ankzoc nie przepracować się przy tych kuchenno-porządkowych czynnościach.

Ja właśnie zawinęłam górę zrazów (już na święta). Zaraz czeka mnie smażenie, porcjowanie i mrożenie. K. dziś w domu więc sprząta.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry