reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Majra- Wyobrazam sobie jak Ci ciezko z dala od rodziny, coreczki ale najwazniejsze ze udalo sie powstrzymac akcje i malenstwo nadal sie rozwija w brzuszku. Majeczka jest juz duza dziewczynka i zrozumie a sama przeciez nie jest. Zacisnij zeby i glowa do gory. Sciskam mocno.

Ja Was podczytuje na telefonie w wolnych chwilach ale nie pisze przez ten limit na internet.
Poza tym swieta sie zblizaja wielkimi krokami wiec czasu malutko- dobrze ze mezus mi tak pomaga (chlopa mi podmienili chyba :-D), dzis okna pomyl to mysle glownie o zarelku swiatecznym.

Milego wieczorku!

reklama
witam kobitki
czytam czytam i coraz bardziej się przerażam dziś mam dzień białego papierka i zaglądania na wkładkę mam dziwne sny w nocy wizyta w środę oby wszystko ok to mnie na jakiś czas uspokoi - to wszystko przez łożysko przodujące

dzięki za wsparcie, ja wiem że muszę wytrzymać ale badzo tęsknie za majeczką, mam nadzieję że będzie dobrze
bedzie dobrze, nie stresuj sie mysl o malutkim bombelku ktory rosnie w tobie, jak pisaly dziewczyny, jeszcze nie jedne swieta przed wami a kolejne beda piekniejsze bo w wiekszym gronie :-D
zreszta swieta w szpitalu tez potrafia byc wspaniale (wiem cos o tym ;-):tak:)
trzymajcie sie cieplutko :*

majra wlasnie przeczytalam o tym co sie stalo. Kochana, bardzo sie ciesze, ze udalo sie lekarzom zatrzymac akcje, ze dostajesz leki(to silne leki przeciwskurczowe i sama trzymam je w szufladzie w razie czego). Jestes pod dobra opieka-musisz teraz wypoczac i bardzo sie oszczedzac. A w Swieta bedziemy z Toba- ja to moge pisac caly wieczor nawet bo tez nigdzie przez moja szyjke nie ide..Jedynie maz i z dala od rodziny bo mam zakaz lotow..Dosokonale cie rozumiem, badz dzielna..Sciskam serdecznie..

Majra słońce trrzymam za was mocno kciuki!!!!!!!!!!!Wiem, że święta są ważne, ale maleństwo najważniejsze. Dziewczyny mają rację - jeszcze nie jedna gwiazdka przed wami! ŻYCZĘ ZDRÓWKA!

Dobry wieczór wpadłam na chwilę napisać że jesteśmy w domku... zakupy się udały w zasadzie mamy już z głowy wszystkie prezenty... nawet załapaliśmy się na super promocje w carrefurze była akcja na zabawki nie dosyć ze poprzeceniane to jeszcze za wydane pieniądze dostawało się tzw e kupon na kolejne zakupy i my dostaliśmy na 100 zl ;)
Jeśli chodzi o sklep z wózkami owszem udało mi się wyciągnąć męża ale niestety sklep mocno okroił asortyment wózków firmowych więc nie było tych które chciałam obejrzeć a pozostałe nie wpadły mi w oko.
Ogólnie czuję się mega zmęczona!

Majra kochana strasznie mi przykro wyobrażam sobie że ta cala sytuacja jest dla ciebie ogromnym stresem ale i wewnetrzna tęsknotą za córeczką... Musisz być teraz bardzo silna mimo przeciwności losu... mam nadzieję że spedzisz święta z bliskimi... wiem że szpital to nie dom ale to dla dobra maluszka... Trzymam za was kciuki i przytulam..... odzywaj się do nas..

Majra słońce trzymaj się cieplutko i bądź dzielna, nie denerwuj się i nie płacz bo dzidzia też poddenerwowana będzie. Wyobrażam sobie co czujesz bo w tej ciąży tez musiałam raz zostać w szpitalu ale tylko na jeden dzień. Słonce trzymaj się i Majeczka na pewno zrozumie co się dzieje. Trzymam za Was kciuki i nie opuszczam Was w myślach, będzie dobrze :)

Majra podejrzewam jak musi być Ci ciężko,ale wytrzymaj to dla Waszego okruszka,na pewni w święta wpuszczą Majeczkę do szpitala,i będziecie mogły choć troszkę pobyć razem.Trzymam kciuki za Was.

U mnie dzisiaj dzień zakupów,pierwszy raz zostawiłam Kornelkę na tak długo ze szwagierką.Ale poradziły sobie wyśmienicie.:-)Teraz padam na twarz,więc idę spać.Spokojnej nocki kochane brzuchatki

reklama
Dzień dobry brzuchatki:-) Majra dobrze ze udało sie lekarzom powstrzymać akcje. Trzymam kciuki za Ciebie i dzieciatko, napewno wszystko skończy sie dobrze. Jesteś pod dobra opieka. madan super ze mąż sie postawił , ale wiesz oczy i uszy otwarte;-) wczoraj byłam na badaniach prenatalnych , wszystko jest w jak najlepszym porządku :-) Hehe dotkass no to zes mi powrozyla:) myślałam ze będzie chłopak a tu okazało sie ze dziewczynka:-D jak będziesz mogła to wpisz na listę ze czekamy na Lenke:-):-) Z góry dziękuje :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry