reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Czkawkę to japoczułam tylko dlatego, że leżałam na boku i nieco na brzuchu. Dzidzipodskakiwało w regularnych odstępach, tylko duuuużo szybciej niż np jak doroślimają. Rozczulacjące:-p
A u nas wczoraj M z bratem piekli pierniki, wyszło 457(rekord z 2007 to 670), no dzisiaj dwiebrzuchatki;-), czyli ja i szwagierka, będziemy dekorowały:-D
Madan - superwieści "z frontu", bądź czujna. Trzymam kciuki&&&
Oliwka - awrzuciłabyś tą sałatkę z pora na wątek kulinarny? zaintrygowało mnie:-D
alex - nospa możebyć i na ból i na ciągniecie, przy czym jak już boli w trybie ciągłym to ja siękładę i leżę plackiem:-D
majra - dobrze,że wszystko zatrzymane na czas i nie płacz proszę, bo to brzuszkowi niesprzyja. To stan przejściowy, potem będzie cuuuuuudnie;-)
zozzolka - nostres, będzie dobrze

Majra- trzymaj się cieplutko, my wszystkie cię wspieramy i trzymamy kciuki za Ciebie i maleństwo
w tym momencie ważne, że z dzidzią w porzadku, ściskam, trzymam kciuki i pozdrawiam ciepło

I ja sie witam tu w niedzielę...jakiś dzień średni u mnie...:eek:humor nijaki, brzuch pobolewa...ehh...nawet Święta jakos mnie nie cieszą już...nie moge sprząttać, przygotowywać, robic czegokolwiek, choćby ubrać choinki, mężowi się nic nie chce...ot, taka zwała,,,:confused2:ale będzie ok...jęsli tylko brzuszek nie wywinie jakiegos numeru to wodzony optymizm mi sam humor poprawi..:sorry:

W każdym razie pozdrawiam Was serdecznie

a wlasnie, dziewczyny kiedy ubieracie choinke?
ja mnialam wczoraj taki dzien ze nic mi sie nie chcialo, i brzuch mnie bolal.... dzis jest lepiej, ale za to glowa mnie pobolewa ;-) no ale.... coraz blizej swieta.... :-) hehehe :-) u mnie od jutra cd. swiatecznego sprzatania :-) musze miejsce zrobic w moim mega wielkim mieszkaniu (25m2) na choinke wysoka na 2,5 m :-D hehehe :-)

witam wszystkich

U nas odwilż na całego, wszędzie woda, szaro i ponuro. Już wolałam jak było -10 i śnieg.

Myszka ja planuję może w piątek ubrać choinkę albo wcześniej. Zobaczymy jak będzie z czasem

Ella super artykuł trochę mnie uspokoił bo na prawdę coraz częściej teraz brzuch pobolewa ale faktycznie przy zmianie pozycji czy odpoczynku przestaje.

Jak pomyślę że za tydzień święta to aż humor mi się poprawia.

Miłego dnia wszystkim brzuchatkom i dużo odpoczynku :-)

hej dziewczyny

u nas szaro i buro ale póki co śnieg jeszcze leży bo wczoraj dopadało

co do choinki to my zawsze ubieramy w Wigilie taka nasza tradycja w tym roku mamy małą choinkę koło 1m i będzie stała na komodzie:-D

Łuki dziś w pracy jak to przed świętami :baffled: :-(później jedziemy na zakupy

Pozdrawiam Was cieplutko i kurujcie się

Pchła święta to nie "tylko z mężem" ale też z Maleństwem w brzuchu. Czyli już cała rodzinka.

myszka my już ubraliśmy choinkę, ale tylko dlatego że zamawialiśmy przez internet i już doszła więc bez sensu byłoby ją rozkładać do sprawdzenia i za chwilę do ubierania.

U mnie jest taka mgła, że jest ciemno w domu. Tylko się wtulić i spać. Pozdrawiam więc sennie-niedzielnie

reklama
Czesc Wam..

Dołączam do chorowitek...

powiedzcie mi czy my mozemy uzywac masci WICK VApoRub? wczoraj juz niewiedziałam co z soba zrobic i troszeczke na klatke piersiowa posmarowałam ale tak nie pewnie i cieniutko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry