reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
Ale produkcja! Przeczytałam wszystko ale odpisywać będę później bo chyba za szybko się pochwaliłam brakiem nudności i teraz czuję się fatalnie. Miałam iść odebrać wyniki badań ale nie mam siły nawet wstać z łóżka, no tylko po to, żeby się przytulać do kibelka. :-(

pscółka, wyobrażam sobie jak leci Ci głowa :-D (przepraszam)

Notka, miłego wieczoru i dobrej zabawy na weselu...ja na wesele 22.09 do siostry ciotecznej :tak::-), zastanawialiśmy się które z nas będzie piło, a które wracało...no i w między czasie sprawa sama się wyjaśniła- kierowcą będę ja :-D

Dotkass, dziekuje :-)
u nas tez sie sytuacja wyklarowala sama ha ha ha .... 2 lata temu bylam na weselu w ciazy i powiedzialam sobie nigdy wiecej wesel w ciazy i co... ha ha ha ;-) a maz sie cieszy, w miedzy czasie bede jeszcze dzieciaki odwozic..

omg :D rewelacja, ja ty sie poruszałaś z tym brzuchem :D mnie z moim było ciężko haha :D
ale teraz na pewno będe mieć wi ekszy :D

niekoniecznie ja z Markiem miałam najmniejszy ...

A ja nie wierzę w zabobony.
I karmić zamierzam piersią. I nie dłużej jak do 7-go m-ca tak jak Marka. A te co karmią butelką wcale nie są gorszymi mamami. I nie ma co krytykować. Każdy chce dobrze dla swojego dziecka i robi tak by tak było :tak::-)

Szarlotka się studzi a w piekarniku biszkopt pod ptasie mleczko dochodzi.
Chętne zapraszam :-)

Dotkass co do brzusia śliczny:-D ja jak byłam z synem w ciąży to w 9 m-cu byłam na jakimś tam badaniu (nie pamiętam jakim) ale stoję sobie w kolejce a pielęgniarka patrzy na mnie i mówi:
- " proszę przyjść w 9 m-cu"
na co ja jej odpowiadam ale ja jestem w 9-tym :-) miałam taki mały brzuch, że jak miałam luźniejszy sweter to nie było widać...

reklama
Witam ponownie.
Widze ze temat przesadow sie zaczal, wiec ja w nie wierze a wiecie dlaczego. Jak bylam w ciazy z corka to zachcialo mi sie winogrona i poprosilam meza o 23 zeby pojechal mi kupic i odmowil, a na drugi dzien w makaronie mial glizdki biale wzial kolejna paczke i to samo :laugh2: od tamtej pory niczego mi nie odmawial w ciazy haha....
ladis, nef, notka i reszta ktorych nie wymienilam dzieki za mile slowa..
Dotkass narobilas mi apetytu na takie sniadanko :-p
Kruczka zycze udanej imprezki napewno beda super wspomnienia
Nef wspomonalas czy dzieciaki nasze wiedza o ciazach, wiec ja moim jak powiedzialam to corcia bardzo sie ucieszyla i powiedziala ze jest tak jak sobie wymarzyla bo chce siostrzyczke (chociaz nie wiadomo jak bedzie), natomiast synek nie dowierza haha.....

A co do brzucholi to Dotkass mialas piekny brzusio, tez wam pokaze swoje brzuchole, nie moge znalezc tylko z pierwszej ciazy ale mam takie...
CIMG4796.jpgto siodmy miesiac w drugiej ciazy
CIMG4930.jpgtutaj 2 tygodnie przed porodem..
CIMG2067.jpga to teraz 10 tydzien... zdjecie na urodziny mojego M

Boje sie zeby nie okazalo sie 11 ze na tym koniec.....

Do góry