reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Witam po dość długim czasie nie pisania.
Jest u mnie siostra z małą córeczką i jakoś tak ostatnio mało czasu mam, ale staram się czytać, bo wiem że jak narobię sobie zaległości to będzie po mnie :-).
Mi powoli mijają wymioty, a z nudnościami sobie jakoś radzę, przed chwilką wcięłam nawet kawałek pizzy, ale wcale mi nie smakowała, właśnie jakoś tak mam dziwnie, że stałam się strasznie wybredna, jak mam na coś ochotę to trzeba już na gwałt jeść, bo zaraz przejdzie, albo niestety nie spełnia moich oczekiwań :zawstydzona/y:
Jestem jak najbardziej za tym żeby dotkass została moderatorem/administratorem, tylko ja się cały czas nie dopisałam do 'kalendarza', więc może jak już będzie wiadomo, jak to rozwiążemy to wtedy będę pisać.

reklama
shy nie chcę Cię martwić, ale jelitówkę chyba po prostu trzeba przejść, nie znam żadnego sposobu żeby uniknąć :(
Pij dużo żeby się nie odwodnić i powinno być ok :)

Próbuje z nim nie przebywać wymyłam kibelek ale tez myślę, że mnie to dopadnie :eek:.Jutro chyba zjem tylko bułkę i zobaczmy może objawy będą mniejsze.

oj ale dzisiaj wpisów..szok!! :szok:

Shy dużo pij! a ja trzymam kciuki żeby jednak jelitówka Cię nie dopadła...!!

ja się coś dzisiaj kiepsko czuję...jakieś przygnębienie zupełnie bez powodu i ogólne osłabienie..bleee idę się położyć i mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

Spokojnej nocy dziewczyny! :-)

Jej ale się naprodukowaliście :) chciałam wszystko nadrobić i z chęciami siadłam do czytania jednak po kolejnej stronie wymiękłam nie dam rady..
Gratuluje udanych wizyt i obiecuję już teraz regularniej zaglądać. Teraz troche nasz synek pokrzyżował plany, strasznie rozłożył ma zapalenie oskrzeli i nawet byliśmy 2 dni w szpitalu bo gorączkował dość wysoko :/ kurcze mam już dość tego choróbska bo jest taki biedak płaczliwy teraz i do tego maruda że jak tylko on się kładzie spać to ja usypiam z nim nie mam siły na nic :/
Jutro mam dzień latania po lekarzach rano idę do gin :) a później wracam i szybciutko młodego do lekarza żeby go osłuchała czy się poprawia, mam nadzieję że w końcu będzie lepiej :)

Co do moderatorki/ administatorki to tez jestem za dotkass

jednym słowem dot masz przekichane i chyba nie możesz odmówić :-D łap głosa też ode mnie ;-)
swoją drogą mogłabyś się już dziołszeczko odezwać co tam na wizycie

piszecie o dietetyku... mi też by było łatwiej jakby mi ktoś wytyczył zasady i podał na tacy konkrety co tak co nie etc, droga taka impreza dietetyk? nigdy nie byłam, nikt ze znajomych też nie korzysta

cytrusik ja kiedys bylam, i chyba 60 zl wizyta, ale to rok temu...

POradzcie kobitki, spodnie ciazowe to lepsze z panelem czy bez? I od kiedy zaczyna sie je nosic, hmmm..? Ja zielona w tym temacie, cieze mam niespodziewana i pierwsza:)

Shy KUP ENTEROL ( BAKTERIE) bo może źle nazwę pamiętam, i bierz chociaż to o ile CI "wejdzie" i "nie wyjdzie". życzę zdrówka

KWESTIA moderatora- trzeba napisać do administratorki lub BESTYJKI :-) i jak im każda napisze, że Dotkass to wtedy ona dostanie funkcję...tylko musi sie zgodzić :-)

a mnie przeziębienie weszło, to wczoraj zmokłam jak kurka... aż mi kurtka przemokła i w butach chlupało i dziś już katar wrrr...piję lipę i sok z czarnego bzu ...na rozgrzewkę, może przejdzie...

Pchla_Szachrajka hmm mam jedne z panelem i strasznie mnie brzuch od niego swędzi...jedne ogromne dżinsy ale to chyba na 9 m-c beda akurat...kupujesz wtedy kiedy czujesz potrzebę :-) w poprzedniej ciąży miałam 3 pary od bratowej. super dżinsy z lumpka, i żadna z nas za chiny ludowe nie pamięta jaka to była firma ale były boskie, cudnie leżały...nawet w nich ze szpitala wychodziłam bo normalne były jeszcze za małe...i tak jedne były "wyjściowe" z materiału na kant :-) drugie dżinsy i 3 sztruksowe ( największe..) każde na jedne trymestr starczyły :-) plus po domu wielkie dresy :-D
Znikam muszę isc jeszcze lodówkę umyć. bo się drzwi nie domknęły i cały zamrażalnik sie zawalił lodem :-(

Ostatnia edycja:
Kochane moje, normalnie mnie zaszczyt kopnął, ślicznie Wam dziękuję za zaufanie i tyle jednogłośnych decyzja a pro po mojej osoby jako moderatora- jak najbardziej się zgadzam, bo cóż innego mam do roboty, nic, a że uwielbiam porządkować, ale tylko systemowo- komputerowo to jak najbardziej jestem za, więc jak pisała Felidae, każda z Was musi teraz napisać do Bestyjki i pozostaje czekać, aż otrzymam ten "ciężar" na plecy ;-):-)

ja już po wizycie, opisałam wszystko na wąteczku wizytowym :tak:

strasznie mnie głowa dziś boli, mam ochotę się położyć i leniuchować do niedzieli, ale niestety teściówka przyjeżdża, więc z przytulania się do poduchy nici ;-):-p:sorry:

Phelania, szczerze, to zaczęłam latać po lumkach dopiero tu, bo ceny Warszawskich lumpków mnie powalają, tutaj to ja za 29 zł w porywach do 49 zł za kg mam i to naprawdę rewelacyjnych ciuchów :tak:, zapraszam na buszowanie do mnie :-D

yoohoosek
- dopisać się do kalendarza zawsze możesz tzn wpisać poniżej, ja Cię dopiszę, nie ma problemu, później się pousuwa nie potrzebne już wpisy :tak:

reklama
SSSSuper Dotkass ze sie zgodziłas wreszcie bedzie ktos nad nami czuwał:-D:tak:

Dziewczyny ja juz wyslalam głos do Bestijki,wiec trzeba dzialac :)

Dotkass- z przyjemnoscia bym wpadła ale to jest po drugiej stronie mojego zadupia:-DMoze jak bede kiedys w Markach to wstapie po drodze:cool2::eek:

cytrusik- dietetyk nie jest tani 100-150zł za wizyte ja jestem w Medicowerze i place 210zł miesiecznie i mam 42 specjalistów w tym wszystkie badania-prowadzenie ciazy i USG:tak:wydaje mi sie ze sie oplaca...

Do góry