reklama
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Notka, Kazimierz uwielbiam, czasem jeździmy nawet na jeden dzień i wieczorem wracamy tylko po to, by tak chwilę pobyć

wiesz ostatnio taka sama myśl mi przeszła przez głowę, jak poczułam piękny zapach zimnego piwa, które na mnie nigdy tak nie działało
;-)
no chcielibyśmy, ale czy się uda i czasowo i finansowo i ogólnie, zobaczymyDotkass chiny wow tylko pozazdrościć... ale to całą rodzinką??

Mam nadzieję że to nie jest pierwszy objaw alkoholizmu ;-)

wiesz ostatnio taka sama myśl mi przeszła przez głowę, jak poczułam piękny zapach zimnego piwa, które na mnie nigdy tak nie działało
;-)
K
krolewnazmarcepana
Gość
wiecie co jak pomyslałam o zimie to stweirdziłam ze tak duzo rzeczy musze kupic ;/ pewnie nie obejdzie sie bez kurtki ciążowej ;/ łeee 
w pierwszej ciąży kupiłam tylko jedne spodnie i własciwie to potrzebne nie były
bo do konca sie mieściłam w moje spodnie 
a to było lato to leginsy i sukienki ehhh
a ja tam jakoś piwa nie lubie, chyba ze grzane
a piłyście kiedyś grzane piwo z żółtkiem ??? mmmmmmmmmmmmmMMMMMMM
w pierwszej ciąży kupiłam tylko jedne spodnie i własciwie to potrzebne nie były
a to było lato to leginsy i sukienki ehhh
a ja tam jakoś piwa nie lubie, chyba ze grzane
a piłyście kiedyś grzane piwo z żółtkiem ??? mmmmmmmmmmmmmMMMMMMM
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
chciałabym, ale nie wiem czy to będzie możliwe, bo tam jak jedziesz to musisz jakieś szczepienia przejść, badania itp, ech...zobaczymy ;-)Dotkass Chiny, mmmm super!, z maleństwem?
Notka, Kazimierz uwielbiam, czasem jeździmy nawet na jeden dzień i wieczorem wracamy tylko po to, by tak chwilę pobyć![]()
my robimy dokladnie tak samo :-) jeszcze na studiach moj maz mnie porywal na obiad do Kazimierza
u_w_i_e_l_b_i_a_m
czytalyscie to?
Skoczyła, spadochron się nie otworzył. Była w ciąży - TVN24
Dotkass, krolewnazmarcepana - właśnie boję się bo w 1 ciąży miałam skurcze 2 m-ce przed porodem ogólnie z własnej głupoty, bo sprzątałam mieszkanie, myłam okna,,, niby wszystko na spokojnie a jednak :-( nie chciałabym się nadwyrężyć tą podróżą... no ale postaram się umówić wizytę u gina i jeśli wszystko będzie ok to pojadę
yoohoosek- dobre

ale nie wiesz jak to jest jak coś jest zakazane to najbardziej to smakuje lub ma się na to ochotę...
Notka- my to nocleg mamy w białym dunajcu ale do białki na stok i na termy jeździmy...oczywiście ja też tylko saneczki z Mają, termy spacerki...
yoohoosek- dobre

ale nie wiesz jak to jest jak coś jest zakazane to najbardziej to smakuje lub ma się na to ochotę... Notka- my to nocleg mamy w białym dunajcu ale do białki na stok i na termy jeździmy...oczywiście ja też tylko saneczki z Mają, termy spacerki...
K
krolewnazmarcepana
Gość
kurcze chyba musze namówic męza na wyjazd do białki ;d
klaudia011
Fanka BB :)
o rajuu ale bym gdzieś pojechała!!!
teraz!!!
piwko grzane mój maż pyszne robił....oj jejuuu ale mam smaka ;-)
kurczaki ja mam okna do umycia ale wstrzymam się póki co, ale już mnei tak denerwują!! wrrr
teraz!!!

piwko grzane mój maż pyszne robił....oj jejuuu ale mam smaka ;-)
kurczaki ja mam okna do umycia ale wstrzymam się póki co, ale już mnei tak denerwują!! wrrr
reklama
Notka- co ty kochana wyjazd jest o 5.30 a tam docieramy wieczorem oczywiście z przerwami na obiad i postojami na stacji
ogólnie autobus super, rozkładane fotele, toaleta więc jakoś może wytrzymam 
margot87 - właśnie chciałabym, żeby ten wyjazd był takim naładowaniem akumulatorków!
yoohoosek - tam jest cały wyjazd zorganizowany, więc kuligi, ogniska, termy, wyjazdy do zakopanego i wieczorki taneczne... także chciałaby być w stanie...
Dotkass- no mam nadzieję, że uda wam się :-)
ogólnie autobus super, rozkładane fotele, toaleta więc jakoś może wytrzymam 
margot87 - właśnie chciałabym, żeby ten wyjazd był takim naładowaniem akumulatorków!
yoohoosek - tam jest cały wyjazd zorganizowany, więc kuligi, ogniska, termy, wyjazdy do zakopanego i wieczorki taneczne... także chciałaby być w stanie...
Dotkass- no mam nadzieję, że uda wam się :-)
Podziel się: