reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

ankoc jak będziesz się dobrze czuła to się wybierz ;-) na pewno odbudujesz pokłady energii przed narodzinami dzieciątka ;-)

Dotkass Chiny, mmmm super!, z maleństwem?

reklama
ankzoc zgadzam się z dziewczynami. Jeśli lekarz nie będzie widzieć przeciwwskazań i będziesz się dobrze czuła to dlaczego nie!! Pospacerować, może jakiś kulig, ognisko zaliczysz, więc wydaje mi się że warto :)

Notka, Kazimierz uwielbiam, czasem jeździmy nawet na jeden dzień i wieczorem wracamy tylko po to, by tak chwilę pobyć :tak:

Dotkass chiny wow tylko pozazdrościć... ale to całą rodzinką??
no chcielibyśmy, ale czy się uda i czasowo i finansowo i ogólnie, zobaczymy :sorry2:

Mam nadzieję że to nie jest pierwszy objaw alkoholizmu ;-)
:-D:-D:-D wiesz ostatnio taka sama myśl mi przeszła przez głowę, jak poczułam piękny zapach zimnego piwa, które na mnie nigdy tak nie działało :-D;-)

wiecie co jak pomyslałam o zimie to stweirdziłam ze tak duzo rzeczy musze kupic ;/ pewnie nie obejdzie sie bez kurtki ciążowej ;/ łeee :p
w pierwszej ciąży kupiłam tylko jedne spodnie i własciwie to potrzebne nie były :p bo do konca sie mieściłam w moje spodnie :p
a to było lato to leginsy i sukienki ehhh :p

a ja tam jakoś piwa nie lubie, chyba ze grzane
a piłyście kiedyś grzane piwo z żółtkiem ??? mmmmmmmmmmmmmMMMMMMM :)

Dotkass, krolewnazmarcepana - właśnie boję się bo w 1 ciąży miałam skurcze 2 m-ce przed porodem ogólnie z własnej głupoty, bo sprzątałam mieszkanie, myłam okna,,, niby wszystko na spokojnie a jednak :-( nie chciałabym się nadwyrężyć tą podróżą... no ale postaram się umówić wizytę u gina i jeśli wszystko będzie ok to pojadę

yoohoosek- dobre :-D:-D:-D ale nie wiesz jak to jest jak coś jest zakazane to najbardziej to smakuje lub ma się na to ochotę...

Notka- my to nocleg mamy w białym dunajcu ale do białki na stok i na termy jeździmy...oczywiście ja też tylko saneczki z Mają, termy spacerki...

o rajuu ale bym gdzieś pojechała!!!

teraz!!! :-D

piwko grzane mój maż pyszne robił....oj jejuuu ale mam smaka ;-)

kurczaki ja mam okna do umycia ale wstrzymam się póki co, ale już mnei tak denerwują!! wrrr

reklama
Notka- co ty kochana wyjazd jest o 5.30 a tam docieramy wieczorem oczywiście z przerwami na obiad i postojami na stacji :-p ogólnie autobus super, rozkładane fotele, toaleta więc jakoś może wytrzymam :baffled:

margot87 - właśnie chciałabym, żeby ten wyjazd był takim naładowaniem akumulatorków!

yoohoosek - tam jest cały wyjazd zorganizowany, więc kuligi, ogniska, termy, wyjazdy do zakopanego i wieczorki taneczne... także chciałaby być w stanie...

Dotkass- no mam nadzieję, że uda wam się :-)

Do góry