reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Hej dziewczyny :) jak fajnie, że już piąteczek :) ale miałam sen dzisiaj. Śniło mi się, że będąc w czwartym miesiącu ciąży urodziłam w aptece (!) 4 kilogramowego chłopca :) całkiem zdrowego i rozwiniętego. I na dokładkę w ogóle mnie to nie bolało. I nawet sobie myślałam, jak to możliwe, że nawet ruchów nie czułam a tu już takie duże dziecko :D rany koguta, skąd się takie sny biorą w głowie heheh.

Lwica- nie martw się tak bardzo tym apapem, ja też już raz brałam bo mnie bardzo głowa naparzała, a lekarz powiedział, że paracetamol jest nieszkodliwy i nawet niemowlakom można go podawać. Także nie bój żaby wszystko będzie dobrze.

reklama
a mi jak na razie nic się nie śni!! Może to i dobrze:-)Moja siostra będąc w ciazy budziła mnie w nocy(spałysmy w jednym pokoju) i krzyczała, że urodziła potwora lub inne tego typu bajki;)

hej

Evee tak mi przykro życzę ci dużo siły na walkę o drugiego bobaska

Wizytą u fryzjera zaliczona. Włosy rozjaśnione i przycięte i o wiele lżej na głowie

U mnie dziś pogoda kiepska na dodatek Fifa o 3 się obudził i twierdził że nie chce mu się spać i chciał ciastek poszedł znów spać o 4 a wstał o 6.30:eek:

Miłego dnia kochane

hej

Evee tak mi przykro życzę ci dużo siły na walkę o drugiego bobaska

Wizytą u fryzjera zaliczona. Włosy rozjaśnione i przycięte i o wiele lżej na głowie

U mnie dziś pogoda kiepska na dodatek Fifa o 3 się obudził i twierdził że nie chce mu się spać i chciał ciastek poszedł znów spać o 4 a wstał o 6.30:eek:

Miłego dnia kochane

hej zonqa :D pokaż włosy :D albo na facebookuuu :D:D

my dzis mamy gosci, ale po poludniu i jutro tez, a w niedziele jedziemy małą zawieźć do babciiii :D i jade do kuzynki po ubrania ciążowe :D mam nadzieje ze cos na siebie znajde :p przynajmniej bym juz coś miała :)))

nooo i dowiedziałam sie ze mój 3 miesięczny kuzyn waży niecałe 8 kg a moja Maja 9,4 :D hahahahhaha:-D

dzis na obiad robie racuchyyy, apropo umiecie je robic?? jak ja je mam smażyć zeby nie nasiąkały tak olejem ?? pliiis pomóżcie :D moze jestescie bardziej doświadczone w kuchni niz ja :D

wczoraj postanowiłam ze założe sobie moje soczewki bo mi niewygodnie w okularach i otóż stwierdzam ze widze w nich gorzej niz bez nich ;|| czyżby źle dobrana krzywizna czy co ;/

hej kochane,

ja spałam super, nawet śniło mi się Maleństwo, myślę, że dziewczynka, bo nic nie dyndało, a śpioszki były różowe ;-), no i oczywiście kupkę nawaliła i musiałam zmieniać, ale jaka byłam szczęśliwa :-D ...zmolestowałam wczoraj męża wieczorem, miło było :-p

myszka, miłego wypoczynku

mamakruszynki miło, że spędziłaś tak udany wieczór pięknie zakończony na działaniach z mężem...no i gratuluję wygranej aukcji :-)

Hej dziewczyny :) jak fajnie, że już piąteczek :) ale miałam sen dzisiaj. Śniło mi się, że będąc w czwartym miesiącu ciąży urodziłam w aptece (!) 4 kilogramowego chłopca :)
.
:-D:-D:-D lepsze takie sny niż koszmary, ale teraz więcej będziemy miały tych przyjemnych, tylko w sumie I trymestr jest ciężki jeżeli chodzi o sny i nie tylko ;-):tak:

zonqa wklej na wątku zdjęciowym siebie w nowym fryzie :-), jak nie chcesz na dłużej zostawiać to pod koniec dnia wykasujesz :tak:

ja uciekam z Ami na zakupy i na pocztę, odezwę się później, paaaaaaa

krolewna one i tak nasiąkną, ale połóż ręcznik papierowy na talerzu i odkładaj usmażone racuchy na papier on wciągnie nadmiar tłuszczu :tak:

Witam kochaniutkie:-)

Bardzo współczuję wszystkim mamusiom przeżywającym trudne chwile, życzę aby wszystko dobrze sie zakończyło...

Ja od wczoraj mam bóle brzucha, wydaje mi sie że to jelita bo mam silne zaparcia, a wczoraj jeszcze sie nachodziłam z córą po sklepach...

Jeżeli chodzi o leki w ciąży ja mam astmę i biorę non stop Oxis i Pulmikort tez sie obawiam wpływu... ale muszę :cool:

Ostatnia edycja:
Oliwka ja rowniez cierpie na zaparcia i gazownie;-) sprobuj suszone sliwki, morele ja do tego pilam na wieczor herbate z miodem (powinna byc woda) i aktivia, bez rewelacji ale co drugi dzien chodze z udana wizyta do Wuja Czesia ;-)
Pamietaj pic duzo wody, nie jesc czekolady i orzechow ;-)

reklama
Do góry