reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

krolewna to wyjatkowo dziwne, bo normalnie dziala zatrzymujaco :-D ja po niej to i tydzien moge nie isc :-D tyle, ze brzuch boli jak cholera a toaleta przypomina horror:no: wiec ja omijam ja szeeeeeeeeerokim lukiem ;-)

Oliwka jeszcze zapomnialam o jablkach i musli... bo mnie akurat to zakazane przez kamienie w woreczku zolciowym... tez sie nie mialy kiedy przyplatac:wściekła/y:

reklama
krolewna to wyjatkowo dziwne, bo normalnie dziala zatrzymujaco :-D ja po niej to i tydzien moge nie isc :-D tyle, ze brzuch boli jak cholera a toaleta przypomina horror:no: wiec ja omijam ja szeeeeeeeeerokim lukiem ;-)

Oliwka jeszcze zapomnialam o jablkach i musli... bo mnie akurat to zakazane przez kamienie w woreczku zolciowym... tez sie nie mialy kiedy przyplatac:wściekła/y:

no widzisz :D jednak każdy ma inaczej :D hehe :)))

Kochane, tak piszecie o lekach a mi prawie nic nie wolno. Jestem uczulona na penicyline, prawdopodobnie moje dziecko tez bedzie bo ja mam to po mamie...

Na zaparcia dla mnie najlepszy byl wywar ze sliwek-zaparzalam pare sliwek na wieczor i pilam jako pierwsza rzecz rano. Polecam.

A z dziwnych snow.....Mi tydzien temu sie snilo, ze moja szefowa wezwala mnie na rozmowe i z okazji mojego slubu i ciazy podarowala mi nowe mieszkanie i czerwonego Jaguara....w ten sam dzien zostala wezwana, jednak nie po to by mnie obdarowac a zebym zrobila nadgodziny....

Kurcze, za tydzien wychodze za maz....jak wy wspominacie swoje sluby? Byl to dla was ten faktycznie najpiekniejszy dzien w zyciu? Czy raczej moment jak przytulilyscie po raz pierwszy swoje malenstwa?:)

zonqa po smażeniu odkładaj na papierowe ręczniki to się trochę odsączą, ale nie ma możliwości, żeby smażone na tłuszczu placki całkowicie go nie miały ;/

Witajcie kochane zalogowałam się z komórki bo laptop mi padł... jestem mega wkurzona i załamałna bo miałam tam wszystkie zdjecia. Przepraszam że nie odp więcej ale pisanie postu z kom zajęłoby mi wieki..
pozdrowienia i buziaki

pchla: a jestes pewna ze na to jestes dokładnie uczulona ?? bo ja jestem uczulona na polopiryne, ale jak biore leki które tez mają w składzie mają to co ona to nic mi nie jest :eek: :D

Pchła nic nie jest w stanie przebić radości z momentu kiedy przytulisz po raz piewszy swoją dzidzię, wszystko inne się zapomina... ból związany z powodem w jednej cudownej sekundzie mija... cudowne doswiadczenie...:-) ale to jest moje zdanie :-D

Pchła ja swój wspominam bardzo dobrze. W kosciele bylo wzniośle i to by taki moment, ktory sobie zawsze wyobrażałam jak jeszcze T nie znałam, jak ide z tata do ołtarza i tam na mnie mąż czeka heheh (jak T zapytałam co sobie wyobrażał jak myslał wcześniej o slubie to powiedział, że... rosół!!!) Na weselu byli wszyscy przyjaciele i rodzina, dobre jedzonko, fajna muza, wszyscy sie swietnie bawilismy.Najważniejsze to nie panikować, bo możesz zmienić piekny dzień w koszmar. W końcu wychodzisz za swojego ukochanego. Będzie dobrze, jak będziesz się czuła szczęśliwa :)

reklama
Pchełka ja nie mam jeszcze dzieci, ale będę miała w kwietniu tak jak i Ty!! ale podejrzewam, że dla kobiety właśnie moment urodzenia dziecka jest najpiękniejszą chwilą w życiu!Każda z nas ma inaczej może dla innych z Nas właśnie zamążpójście było tą najważniejszą i najpiękniejszą chwilą! Ja osobiście ze swojego ślubu pamiętam tylko tyle że na oczepinach przy którejś z kolie zabawie pękły mojemu ślubnego portki na tyłku i była taka z tego zabawa , że do końca życia nie zapomnę!:-)Reszta to jak przez mgłę podejrzewam, że to przez emocje!Aha i jeszcze to, że miałam uczelnie na drugi dzień od tych wszystkich pocałunków!!
Co do placków ziemniaczanych tez odsączałam bo miałam straszna ochotę na nie ale po 3 godzinach skończyło sie na kiblu;/:eek:

Do góry