reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

reklama
to chyba ciśnienie..l mnie tez głowa boli;/. Idziemy odpoczywać Dorotka;)
oj gdybym tylko mogła, mój kochany mężuś wyjechał na szkolenie i wraca dopiero w niedzielę, a ja sama z Ami, dziś nie była w przedszkolu a gada nie ustannie...ja już chcę do łóżka, jakiś babski film, książka...ech

Hej dziewczyny!
Ja tylko na chwilkę bo dzisiaj urodziny przyjaciółki a jutro imieniny brata a poza tym tata chodzi i zrzędzi, że dziadka z niego zrobiłam! Ech.. pojedzie sobie z kolegą na weekend to trochę się oswoi z myślą :-p

Co do piwa to ja nie lubię w ogóle , jak już piłam coś to breezery ale za alkoholem w ciąży w ogóle nie tęsknie jakoś..

aisak Co za burak z tego szefa, ja to bym takiemu w morde chyba dała! Trzymam kciuki, żeby wszystko było ok ze zdrowiem męża a Ty się nie stresuj! Przytulam Was! ;-)

Miłego piątku!

Dotkas Dziękuje za wsparcie ! ;-) Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie coraz bardziej ucieszony! Całe szczęście , że nie chce zabić M a wręcz się pytał czy bierzemy ślub haha

Cześć dziewczyny,dzisiaj Was nadrobiłam zaledwie w 10 minut:biggrin2:

Dotkass mówisz że jeszcze będę marzyła o tym żeby mała nie gadała?:biggrin2:bo mnie się już marzy żeby zaczęła mówić:biggrin2:
aaaa19 przecież jesteś pełnoletnia,więc dlaczego tata miałby zamordować Twojego M?chociaż Cię rozumiem,bo mój tato obraził się śmiertelnie jak się wyprowadziłam z domu mając 23 lata:biggrin2:

Idę się kąpać,i spać,muszę odespać wczorajszą noc:-)

reklama
A wiec ja juz po kąpieli lozeczko zrobione teraz mała sie kapie i odpoczynek :)

A jutro...mama zapowiedziała ze zrobi pizze dla mojego męża która on uwielbia pizza domowej roboty mojej mamy no palce lizac :D wszystckiego masa :)
i dodatkowo serniczek taki jak lubi mezus..oj bedzie jutro wypieszczony kulinarnie jak tylko lubi :)
A my na dostawke wreczymy pzyszłym dziadkom kopertke z zdjeciem usg :) mamay nadzieje ze zareaguja pozytywnie :)
Mam nadzieje ze wieczór bedzie udany a maz zdazy wrocic do wieczora z trasy :)

AHa : UWAGA:
podziele sie z wami ta informacjom bo sama uwierzyc nie omge...

Jak moj maz pracuje 7 miesiecy w tej firmie dzisiaj szef oświadczył ze....ze w koncu załatwił im ubezpieczenie hahah smiechu warte....zawsze musi sie cos stac zeby człowiek zrozumiał i zmądrzał...

Do góry