reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

tiramissu84 gratuluje udanej wizyty!!:-) mi tez nie chcial powiedziec co tam widzi :-p i jeszcze utrzymywal, ze sprzet nie taki.... jassne :-p w sumie fajnie byloby wiedziec, ale i tak nic bym z ta wiedza nie zrobila... kupowania pod plec na takim etapie bym nie ryzykowala. z reszta ja w ogole kupowanie cokolwiek dopiero na grudzien planuje, a wtedy juz pewnie bedzie cos wiecej wiadomo :-)

co do zamknietego watku to uwazam, ze jesli chodzi o zdjeciowy to jak najbardziej moglby taki byc. ale jak tak czytam o tym co sie podzialo na niektorych forach prze robieniu zamknietych ogolnych to chyba lepiej sobie darowac...

heh dzis mam faze na zupe ogorkowa... ale mi pyyyszna wyszla :-)

a ja wczoraj stwierdzilam, ze bez sensu tak w zasadzie bezczynnie w domu siedziec, wiec znalazlam sobie warsztaty dla przyszlych rodzicow na poczatku listopada ("Bezpieczny maluch"). sa darmowe, pewnie dadza jakies probki, mozna cos tam wygrac, a zawsze to dobrze dowiedziec sie jak udzielic pierwszej pomocy takiemu maluchowi ;) jakby Wam sie obila o uszy informacja o roznych cyklach tego tyupu warsztatow/spotkan dla przyszlych rodzicow organizowanych w roznych miastach to dajcie cynk :-)
i jeszcze wybralam dwa centra poloznicze, w ktorym organizowana jest gimnastyka/pilates/aqua aerobic dla kobiet w ciazy ;) po 16. tygodniu wybiore sie do obu i zobacze gdzie mi bardziej zajecia podpasuja :-)

aaaa pchla moje gratulacje!! ahh chetnie przezylabym swoj slub jeszcze raz - pieknie bylo :))

Ostatnia edycja:
reklama
yoohoosek, ankzoc, kroqka trzymam mocno za jutrzejsze wizyty kciuki

krolewna to jak ja siedzę w domu i tak przy kompie więc piszę, a że Ami tylko 3 razy w tygodniu w przedszkolu a dwa w domu to jakoś zawsze znajdę czas, tymbardziej, że moje dziecie już prawie dorosłe :-D w końcu w przyszłym roku już do szkoły idzie, do zerówki, ale do szkoły ;-), a jeśli chodzi o zimę, Amela uwielbia wychodzić na śnieg, mogłaby siedzieć ile wlezie, ja w zeszłym roku już ją błagałam, żebyśmy wróciły, a Ona czerwone policzki, czerwony nos i siedzi :-D deszcz też uwielbia, gorzej z wiatrem :tak:

zonqa super, że Fifek się uspokoił :tak:

cytrusik, piszesz o beta karotenie, a w Prenatal Classic jest właśnie wit. A (beta karoten) tak jest napisane, więc chyba nie powinnam się stresować, co?

white, super z tymi warsztatami :-)

Ostatnia edycja:
powiedzcie mi kochane kobitki czy bierzecie jakies leki przeciwbólowe?:-(pytam, bo mnie dziś od rana boli głowa i tak się turlam po domku bez sensu i nie wiem czy coś wziąć, czy się nie truć?

Pchełka – gratuluję, dużo miłości i wyrozumiałości życzę:-D

White – też myślałam nad kursem pierwszej pomocy dla dzieci, bo ja raczej bez babć będę wychowywała, a jak się coś dzieje to zazwyczaj nie ma czasu na „telefon do przyjaciela…”
Uwaga dość drastyczne A niestety siostra dostarczyła mi pamiętnych przeżyć w dzieciństwie, w wieku 4 lat miała jakiś do dzisiaj nie wyjaśniony atak, no generalnie dusiła się i uciekał jej język i to ja dzwoniłam do sąsiadów i pytać co zrobić w takiej sytuacji, bo sąsiadka przechodziła to samo z synem. Konkluzja jest taka, że wkłada się łyżeczkę prawie do gardła i dociska język do dołu, żeby drożność była. Mój tato najpierw trzymał go palcami, ale taki miała szczękościsk, że przez kilka kolejnych miesięcy czucia w placach nie miał i zmieniły kolor na fioletowe:-D

Ja jutro też mam genetyczne:baffled:. Stresik jest, bo ostatnio 5 tyg temu widziałam dzidzi. Co prawda jakieś łaskotki w środku czuję, ale…

co do wątku zamkniętego to ja jestem zeby poczekać do grudnia, dobrze nam tutaj to po co coś zmieniać:tak:

Doczytałam o prenatalu, ja też go biorę a teraz to już sama nie wiem, co prawda mi gin właśnie to polecił

no i jestem po rozmowie z szefowa :-)
przekazalam info o ciazy, gratulowala i cieszyla sie :-) :-) :-) ... coz za ulga ;)
jescze najblizszym dziewczynom z pracy musze dac znac, jutro kupie pączki i sie pochwale :happy:
a potem niechaj wiesc sie niesie!! :-D

zycze wszystkim powodzenia na wizytach i badaniach usg, ja tez juz dosc dawno mialam wizyte i zaczynam sie ciut denerwowac.... no nic, do przyszlego tyg jakos musze wytrzymac

Karenka, na bol paracetamol mozna brac

pscółka zatem i kciuki za Twoją wizytę

lenka, ale jak napisała cytrusik beta karoten nie jest szkodliwy, a witamina A w prenatalu to właśnie beta karoten, więc ja się uspokoiłam, tak czy inaczej w pierwszej ciąży brałam i nic się nie działo, a wyniki jak pisałam rewelacja to i teraz postanowiłam łykać :tak:

Notka, zatem "problem" z głowy, gratuluję :-)

reklama
Do góry