Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do ruchow naszych malenstw to chyba jakis zbiorowy bunt. Moja Domi tez od wczoraj prawie nic sie nie rusza
Wczoraj to moze jedno mocniejsze kopniecie tak to kilka smyran. Dzis to samo. Jak ja pobudzic inaczej niz tabliczka czekolady?
Bluelovi daj znać jak coś będziesz wiedzieć więcej, trzymam kciuki żeby to nic poważnego.
Alunia współczuję, kuruj się :-(
Ja walczę z mega kaszlem, na szczęście brak gorączki. Mój m już 4 dzień z gorączka się męczy, u nas w domu szpital. Tylko Ada zdrowa i biedna bo sama sobą musi się zająć bo rodzice niedysponowani.
Moja mała rusza się po obfitym jedzeniu, śniadaniu bądź obiedzie. Na słodkie nie reaguje
Bluelovi daj znać koniecznie, trzymamy mocno kciuki!
Ewe, na mojego szkraba działają cytrusy, nawet bardziej niż słodycze. Warto spróbować Ale ostatnio też ma leniwe dni, oczywiście czuję go, ale słabiej, nie panikuję, bo jak wstaję o 6 rano mierzyć ciśnienie to wtedy wariuje, także może pory snu mu się poprzestawiały
Moj mial jeden taki gorszy dzien a tak to rusza sie mocno i czesto na szczescie. Ale ja nam mlodsza ciaze niz wiekszosc z was wiec pewnie za jakies 3 tyg bede panikowac tak jak wy z powodu zbyt malej ilosci ruchow