reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
milka trzymaj kciuki za jego wolny dzien od pracy :D tez czasami mamy problem z komunikacja, tzn on nie moze odebrac telefonu i oddzwania dopiero po godzinie-dwoch jak skonczy sie duzy ruch. W pierwszej ciazy udalo sie trafic idealnie w wolny dzien ;)

Alunia - super sniadanko, jak zobaczylam to pomyslalam ze ja w domku takie zajadam i dla mnie pysznoscibbo uwielbiam pomidory..

Co do bio oil tez czytalam ze jest rewelacyjny. Ma baardzo duzo pozytywnych opini. Mama mi nabyla i.... Odrzuca mnie jego zapach. Wykorzystalam pol i reszte dalam mężowi do rąk bo ma mocno przesiszone od remontu..

bluelovi zalezy jak szybko bedzie wszystko postepowac, mnie zawiezie do szpitala ciocia meza ktora mieszka niedaleko. A do Julci przyjedzie moja mama, a jakby byl potrzevny ktos na szybko to po tescia bede dzwonic bo on ma najszybciej autem sie do nas dostac.

Martita ja też trzymam kciuki żeby skurcze pojawiła się w dniu wolnym od pracy u Twojego męża albo jak róci do domu :-)
Zmotywuj go do zrobienia prawka ;-)

A co do porodu to moj maz ma taka prace ze jest dostepny pod tel caly czas i jakby co to do 30 min jest po mnie( zdarze ogolic nogi i moze jeszcze conieco) . ale raz w tyg wykonuje takie obowiazki ze jest niedostepny i ja sie smieje, ze pewnie w taki dzien zaczne rodzic

Martita - zycze skurczy w jak najbardzie odpowiednim momencie

Cześć :)
Wow, trochę mnie tu nie było, a już widzę, że jedna kwietniówka urodziła :szok:
Gratuluję, mam nadzieję że wszystko w porządku z maluchami :)

Ja też chętnie dołączę do wątku zamkniętego; mam jak ania50 z ostrożnością ;)
Z wagą u mnie +10, ale mam dietę cukrzycową. Gdyby nie to..mam słabość do słodyczy :P

Sweetka to mi ten zapach bardzo przypadl do gustu :) gorzej bylo z palmersem bo dziwenie smarowalo mi sie czyms o zapachu kakao, teraz sie przyzwyczailam. Z Bio-oilem bylam oszczedna bo jest srrednio wydajny, zbankrutowalabym jakbym miala cale cialo nim smarowac.

Ale Corcia dzis szaleje :D co chwile czuje przez skore jej stòpke po prawej stronie pod zebrami :D jak poglaskam to chowa na chwilke wstydziocha jedna :D

reklama
Martita o kurcze, idealnie w wolny dzień się mała wbiła? :) to niezły fuks, trzymam mocno za kolejny raz!!

ania50 mój tez wbija stopkę po prawej stronie pod zebro!!! :D zawsze i tylko z prawej, nigdy mu się nie zdarzyło z lewej się wypinac :) i tez jak glaskam to chowa, ale to mnie cieszy bo on jak wbije to cała az się prostuje, mam wrażenie ze wykopie sobie tunel :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry