Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzieko Dziewczyny, mam nadzieje ze sie sprawdzi :*
A do porodu to ja wcale nie bede sie spieszyc, chcr czekac do ostatniego momentu tak jak przy pierwszym zeby jak najmniej czasu w szpitalu spedzic, ale jak maz bedzie w domu to na pewno bede spokojniejsza.
Dziewczyny, domyślam się że na wątku zakupowym był już temat wózka, fotelika samochod. Ale ciężko w gąszczy ston znaleźć te informacje, a ja stoję jeszcze przed wyborem. Może założymy osobny wątek, dot. tylko wózka i fotelika? Jakie modele proponujecie, wady, zalety itp? Jesli już zakupione, to za ile, dlaczego akurat ten itp.
Martita będzie dobrze, musi być! :* na szczęście poród, nawet ta faza wstępna to trochę trwa, a tak jak mówisz chcesz zostac w domu dłużej to jestem pewna, że mężu zdąży w tym czasie wrócić
Ja juz nie będę co do męża smecic ale czarno to widzę Na razie się ciesze bo póki teściowej nie ma to mamy tu wujka jednego jedynego i akurat teraz ma jeszcze 2 czy 3 tyg L4 w razie co mogę dzwonić do niego to i mnie zawiezie i z Damianem posiedzi póki mąż nie wroci. Moze będzie tak jak z Damianem ze tylko odeszły mi wody i skurcze dopiero po 5 godz przyszły to tez bym czekała jakby nic się nie działo. Ehh z Damianem to mąż miał prace 15min od domu od 9 do 17 i jeszcze przez dzień często wpadał na obiad do domu no i wszyscy dookoła ale już się teraz ponastawialam nawet na najgorsze opcje ze jakoś to będzie Poza tym obliczyłam progesteron i mam do 24.03 to tak się śmieje do męża ze wtedy chyba urodze
Witajcie dziewczyny Ja dzisiaj wstałam o 10 i czuje się jakby czołg mnie przejechał, plecy bolą, żebra po prawej stronie( chyba mnie skopało dziecie moje) i jestem nie do życia. Ide się położyc od nowa, chyba taki urok tej koncówki ciaży. Ja też uzywam bio-oil i jestem bardzo zadowolona bo też rozstępy na biuscie mi wyskoczyły czerwone a teraz śladu nie ma, a te które miałam wcześniej na tyłku też bardzo pojaśniały i są nie widoczne, także polecam jak najbardziej. Życzę Wam mile spędzonej niedzielii pozdrawiam
Heyo! Jeziu dziewczyny ja też zaczynam mieć schizy co będzie jak zacznę rodzic. Mąż codziennie chodzi do pracy na 14 i jeździ tirem w dalekie trasy. I to mnie martwi, bo co ja zrobię z sobą no i córka? Przecież mąż nie wróci do domu za godzinę :-( musimy jakoś to rozwiązać