Sweetka ja bym też kupiła i dla jednego i drugiego tylko coś małego np słodycze :-)
Martita ja mam tak prawie codziennie że mi niedobrze, mdłości itd Zdrówka dla córci
Co do rozstępów to mi wyszło kilka, co do porodu to też się martwię że maz będzie w pracy i nie dojedzie na czas ;-)no i trzeba będzie córeczkę do babci zawieźć martwię się jak to wszystko będzie no ale nie do się tego przewidzieć,co do fikania w brzuszku to moja córcia szaleje ciągle albo się przeciaga, raz mi sie wydawalo że się przekręcila zobaczymy na usg za 3 tyg...
U mnie dziś dzień zlecial szybko i przyjemnie i czułam się dobrze, wczoraj strasznie brzuch mi w nocy stwardnial aż ciężko mi było oddychać, w nocy też się strasznie mecze, budzę się do wc i żeby się napić i nie mogę miejsca wygodnego znaleźć, nie mogę zasnąć, kręce się nie śpię prawie w cale do tego córcia się budzi, chyba mnie córeczki przygotowują do nocek i wstawania do nich
Wy też macie taki problem że spaniem? I w ciągu dnia wam słabo i niedobrze...?
Ivete o wózkach jest w watku zakupowym ja polecam bebetto wózki

i też opinie znajdziesz na stronie bangla.pl fajnie tam opisują ludzie co i jak :-)
Sweetka jej trzymaj się oby się poprawiło :-*