reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Sweetka ja bym też kupiła i dla jednego i drugiego tylko coś małego np słodycze :-)
Martita ja mam tak prawie codziennie że mi niedobrze, mdłości itd Zdrówka dla córci
Co do rozstępów to mi wyszło kilka, co do porodu to też się martwię że maz będzie w pracy i nie dojedzie na czas ;-)no i trzeba będzie córeczkę do babci zawieźć martwię się jak to wszystko będzie no ale nie do się tego przewidzieć,co do fikania w brzuszku to moja córcia szaleje ciągle albo się przeciaga, raz mi sie wydawalo że się przekręcila zobaczymy na usg za 3 tyg...
U mnie dziś dzień zlecial szybko i przyjemnie i czułam się dobrze, wczoraj strasznie brzuch mi w nocy stwardnial aż ciężko mi było oddychać, w nocy też się strasznie mecze, budzę się do wc i żeby się napić i nie mogę miejsca wygodnego znaleźć, nie mogę zasnąć, kręce się nie śpię prawie w cale do tego córcia się budzi, chyba mnie córeczki przygotowują do nocek i wstawania do nich :-D
Wy też macie taki problem że spaniem? I w ciągu dnia wam słabo i niedobrze...?
Ivete o wózkach jest w watku zakupowym ja polecam bebetto wózki :-D i też opinie znajdziesz na stronie bangla.pl fajnie tam opisują ludzie co i jak :-)
Sweetka jej trzymaj się oby się poprawiło :-*

Ostatnia edycja:
Ania50 - a podczas czkawki Córci, to gdzie czujesz "czkania"? Bo u mnie ostatnio dzikie tańce w brzuchu i próbuję zlokalizować gdzie teraz znajduje się Maluszek ( z nadzieją, że obróciła się łebkiem do dołu :D).

Klaudyna ja śpię w nocy, ale boli mnie lewy bok, jak śpię na prawym ( coś jakby rwa kulszowa) no i przewracam się z boku na bok.
Ja zaraz odsyłam córkę do łóżka i zabieram się do oglądania filmu - "pokój"

Malasowka albo z pare cm pod pepkiem z lewej strony jeśli jest ulozona dosc wysoko, albo w okolicy kosci lonowej (najczęściej) albo hmm najmniej przyjemnie - z tylu w okolicy kosci ogonowej (rzadko ale jednak sie zdarzalo :O )

Sweetka trzymam kciuki zeby aspargin pomogl.

sweetka o rany :( oby spadło to ciśnienie, a kiedy masz wizytę??

a ja chyba miałam te skurcze bh :szok: jak mnie zabolało u dołu brzucha to az swiszczalam przez zęby z bólu... tzymalo kilka minut. kurde blade, mam nadzieję, ze juz to nie wróci :/

Sweetka mam nadzieję że ciśnienie się zmniejszy, a nawet jeśli nie to trudno, siła wyższa, pojedziesz do szpitala, tam na pewno się Wami zajmą i wszystko będzie ok.

reklama
Milka - za tydzien we wtorek mam wizyte, ale jestem w ciagłym kont tel z moja lek
Beata - tylko, ze nie ma jakiejs specjalnej gamy leków na nadcisnienie w ciazy, juz teraz mam różne kombinacje które nie działają. Boję się, że z powodu cisnienia bede miała ciążę szybciej rozwiązywaną...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry