reklama

Kwietniowe mamy 2016

Milka no to miałaś małe przeżycie, dobrze że przeszło. Trzymaj się.

Ja dzisiaj miałam bardzo nieprzyjemne bóle brzucha i podbrzusza. Strasznie się przestraszyłam że mogą zwiastować skurcze i poprosiłam o dodatkowe KTG, aż się popłakałam :-( Ale na szczęście KTG nic nie wykryło. Boże :-(

reklama
Beatko trzymaj sie dzielnie ,kazdy dzien na wage zlota ,zobacz juz minal tydzien w szpitalu niedlugo minie kolejny i kolejny a pozniej z gorki i bezpiecznie :*

Milka spokojnie bd juz sie zdazac takie bole nie denereuj sie jak bardzo boli lyknij nospe :*

Milka - za tydzien we wtorek mam wizyte, ale jestem w ciagłym kont tel z moja lek
Beata - tylko, ze nie ma jakiejs specjalnej gamy leków na nadcisnienie w ciazy, juz teraz mam różne kombinacje które nie działają. Boję się, że z powodu cisnienia bede miała ciążę szybciej rozwiązywaną...

sweetka, bierzesz dopegyt? Ja właśnie biorę 3x1, a od dzisiaj wdrażam 4x1 (po konsultacji z gin), bo od 3 dni ciśnienie mi podbiega właśnie do 138-145:/. Konsultowałaś z gin co robić?

bluelovi tak właśnie sobie mówiłam, ze takie bóle to już mają prawo się pojawiać, dziś zaczynam 34 tydzień... Boże gdzie to zlecialo??? nawet nie zdążylam przyzwyczaić się do ciąży, a tu za 3, 4 tygodnie będę na porodówce...!!

O rany Milka przeoczylam Twoja przygode z bolami. A wzielas nospe albo spasmoline?? Dobrze wtedy cos przyjąć...

Agg tak jestem w ciaglym kont ze swoja ginka. Ja mialam dopegyt 3x1. Doszedl isoptin 2x2. I mam przejsc na dopegyt 3x2. Reasumujac 2x2 isoptin i 3x2 dopegyt od tego wieczoru. Mimo lekow cisnienie rosnie zobaczymy co bedzie jutro po zwiekszonej dawce...

Dobrze ze to juz końcówka :) Jeszcze troszkę dziewczyny i wszystkie będziemy po :)
Milka mi tez zlecialo dopiero co pamiętam starania, czekanie, początek ciazy i mdlosci a potem już tak zleciało ze nie wiem sama kiedy :)

reklama
bluelovi tak właśnie sobie mówiłam, ze takie bóle to już mają prawo się pojawiać, dziś zaczynam 34 tydzień... Boże gdzie to zlecialo??? nawet nie zdążylam przyzwyczaić się do ciąży, a tu za 3, 4 tygodnie będę na porodówce...!!

Tez sie momentami zastanawiam... Masakrycznie czas zlecial. Ale chcialabym do tego 38 tc wytrzymac a tu im.blizej tym wiecej komplikacji...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry