reklama

Kwietniowe mamy 2016

Bluelovi tym sie pocieszam..
Ale ogolnie mam armagedon, remont na ukonczeniu ale rozpizdziel taki ze hej....mama ma mi wszystko pukladac ale ja mialam okreslic co i gdzie a tu jak pojde do szpitala to lipa.
Dzis zadzwonila moja babcia ze jutro przyjedzie na ur mojego meza a my nie mamy nawet gdzie jej polozyc spać istne szalenstwoo

reklama
Widze, ze koncowka ciazy ciezka dla kazdej z nas...
Ja mam dzis jakis kryzys, juz bym chciala rodzic bo mam dosc :( ale wiem, ze lepiej zeby Kaja troche posiedziala w brzuchu. Denerwuje mnie, ze ten czas tak wolno plynie.

bluelovi tez mam nadzieję, że może coś powiedzą, napiszę na pewno jak coś się dowiem :* :)

Antus a które miejsce masz tkliwe?? ja od kilku dni odczuwam taka dziwną tkliwosc moze z 1, 2 cm na prawo od mostka i moze z 2 cm poniżej piersi. nie boli mnie to, to jest takie dziwne uczucie, pojawia się jak się śmieję, jakby coś się odklejalo, dotykalo.. sama nie wiem co to, ale bardzo dziwne.
fajnie, ze taki pozytywny dzień miałaś :) zazdroszczę pyszności jedzeniowych :D

sweetka o rany, to może zasugerujcie babci, ze lepiej by moze nie przyjeżdżała bo remont? a Twoja rodzinka gdzieś moze niedaleko mieszka?

Martita a co taki kryzys?? :* :( jak się czujesz? i fizycznie i psychicznie?

Martita u mnie tez istny kryzys ,teraz przez weekend maz byl w domu to ok a jutro znow od rana do wieczora sama ,modle sie zeby juz sie cos zaczelo dziac bo zostalo 3 tyg. 3 dni do terminu a tu cisza :/ to mnie denerwuje ze moge jeszcze do 1 kwietnia chodzic w ciazy bo dopiero tydzien po terminie wywolaja a ja ledwo kulam juz uf :(

bluelovi może ruszy z kopyta znienacka?? :* oby, trzymam kciuki! spacery, okna umyj, męża wykorzystaj ;) - może to coś da..

Martita oby jutro było lepiej! :* :)

Widze, ze koncowka ciazy ciezka dla kazdej z nas...
Ja mam dzis jakis kryzys, juz bym chciala rodzic bo mam dosc :( ale wiem, ze lepiej zeby Kaja troche posiedziala w brzuchu. Denerwuje mnie, ze ten czas tak wolno plynie.
Martita miałam ostatnio dokładnie tak jak Ty. Też miałam już dość czułam się źle, wszystko mnie bolało i czułam się jak niedolezna staruszka. Liczyłam tylko dni do terminu. Ale uświadomiłam sobie ze do 15 kwietnia jeszcze trochę czasu i trzeba się wziąć w garść. Jakoś się rozruszalam i zmieniłam nastawienie. W tym tyg chce sobie pooprawic nastrój i chyba do kosmetyczki na paznokcie się wybiorę a w przyszłym do fryzjera.
W każdym razie jesteśmy już coraz bliżej terminów. I mimo że mi też się dluzylo to jednak jak patrze na całość to szybko zlecialo. A jednak wiercenie maluszka w brzuchu, kopniaczki to coś niesamowitego a mamy jeszcze kilka tygodni żeby się tym nacieszyć.
Bluelovi i ja też chciałam jak najszybciej. Najlepiej po skończonym 37 tyg. Ale zmieniłam zdanie. Niech maluszek posiedzi jak najdłużej (Ale do terminu hehe a nie dłużej ) i nabiera masy a i nam będzie łatwiej potem.
Ale będzie co ma być bo właśnie sobie uswiadomilam ze tak jak Kitki nie bralam pod uwage ze i u mnie moze sie akcja rozkrecic wczesniej niz przed data planowanej cc.
Ale się rozpisalam ale przez weekend jeździliśmy po rodzicach i tesciach i nie było czasu na forum. Wczoraj upralam pierwsza rzecz dzidziusia a mianowicie wózek i jest jak nowy.
A teraz leżę i spać nie mogę bo zasnelam o 21 30. Więc pewnie już się wyspalam. A i swedzi mnie strasznie brzuch teraz.Chyba idę się posmarować bo wizja nowych rozstepow mnie przeraza. już nie mówię o tym że glod mnie dopadł ale to już trudno muszę do rana wytrzymać.

Dziewczyny na końcówce to chyba wszystkie miewamy takie kryzysowe dni. Dla mnie w ogóle abstrakcyjna jest myśl że przed ciążą miałam tyle energii i swobodnie się ruszałam. Teraz juz zupełnie zapomniałam jak to jest. No i u rodzinki to wiadomo wszyscy chcą dobrze ale ciągle słyszę "przytrzymaj się poręczy " , "uważaj na ten kant" itp itd jakbym naprawdę była ślepym wielorybem.

Sweetka współczuję problemów z ciśnieniem, na pewno stres się do tego przyczynia ale jak tu się nie stresować. Juz niedługo :*

reklama
Martita ja też mam wrażenie że ten czas ostatnio jakoś powoli płynie i chcialabym żeby już chociaż początek kwietnia był.

Współczuję wam tych problemów z ciśnieniem. Ja od zawsze mam 100/50 no ostatnio mialam 120/60 ale dosłownie z rozbiegu weszłam do gabinetu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry