reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Hej dziewczyny,

Jak zwykle informuję, że podczytuję Was na bieżąco. Niestety z aktywnością u mnie trudniej ze względu na opiekę nad Córeczką. Coraz mocniej obawiam się jak to będzie z noworodkiem i 1,5 roczną dziewczynką, która chyba wchodzi w okres buntu. Złośnica z niej i nerwus. No ale odwrotu nie ma, jakoś musimy sobie poradzić :laugh2:
Ząbki u nas się uspokoiły, ale niestety Mała była chora, bardzo wysoka gorączka, antybiotyk. Coraz trudniej wstawać w nocy do niej, brzuch już przeszkadza coraz mocniej. Ale mam dokładnie tak jak Wy, z jednej strony chciałabym już urodzić, ale z drugiej wiem jak piękny to jest czas i że jeszcze nie raz zatęsknię za tymi ruchami w brzuszku. Pamiętam jak w pierwszej ciąży czekałam na poród, a potem już kilka dni po porodzie cieszyłam się ze Córeczka jest już ze mną, ale z drugiej strony dotykałam brzucha i brakowało mi jej ruchów, jej ciągłej obecności :blink: To trudne to wytłumaczenia, ale kto już urodzi to wie o co chodzi :laugh2:
Teraz tym bardziej obawiam się tej tęsknoty za ruchami, bo wiem, że to już na pewno moja ostatnia ciąża.

Dziewczyny, współczuje Wam problemów z ciśnieniem :frown: Trzymajcie się, już niedługo nasze zdrowe maluszki będą z nami i jedyne problemy jakie będziemy omawiać, to kolki, alergie, uczulenia, karmienia piersią, przesypianie nocy, ząbkowanie i wiele wiele innych ;-) ;);-) ;);-) ;)

Milego dnia kwietnióweczki!! ;-) ;) jutro już marzec, ale to zleciało!!!!

Witajcie dziewczyny :) Antus ja też mam takie ckliwe miejsce, w pachwinie mniej więcej na wysokosci jajnika po lewej stronie, jak mnie maluch kopnie to zginam się w pół i nie wiem czym to jest spowodowane. Alexia Gwspółczuje z bólem dłoni oby przeszło. Mnie też bolą tak jakbym cały dzien pustaki nosiła a w rzeczywistości nic się nie robi, troszke puchną na wieczór ale to tyle z moich objawów. Dzidzius szaleje od rana i to bardzo aktywanie a mnie strasznie kłuje brzuch na wysokości żołądka, myślałam że z głodu a tu nie przeszło.... Trzymajcie się ciepło :)

Lekarz nic na to. Na początku też myślałam że to zespół cieśni nadgarstka ale nie boli mnie na środku nadgarstka tylko od kciuka na dol ale z boku. Bardziej pasuje mi to na zespół de Quervaina. To są jednak moje domysły. W przyszłym tygodniu będę już w sxpitalu to będę alarmować lekarzy może coś z tym zrobią a przynajmniej mam nadziejw, ze zdiagnozują co to jest.

kasiunia o raaaaany... :) ale śliczna tapeta! :) i klosz do lampy super, slodko to wygląda :) pokaz potem tez całość :)

schauma super, ze małej się poprawia, chwilę ją trzymało to chorobsko... i dobra wiadomość z kręgosłupem :)

Antus to dziś masz wieczór dla siebie! :)

Kitki powodzenia u ortodonty!

Alexia o rany!!!! ale byłaś u lekarza z tym bólem?? może to coś innego, moze masz jakies zapalenie? biedulko... :( strasznie mi Cię szkoda :( poowodzenia i oby ten ból juz przeszedł! :* :(
doczytalam, to oby lekarze doszli do tego co to jest.. trzymam kciuki mocno za Ciebie, oszczędzaj palce..

Alexia kochana no wlasnie ostatnio pisalam gdzies ty zniknela ! Dobrze ze sie odezwalas do nas ,mam.nadzieje ze lekarze cos poradza na te bole i wkoncu przejdzie ;( trzymaj sie :*

Kasiunia piekny pokoik ;)

Oj ja to juz mam takie problemy z tym kregoslupem ze moge jechac rodzic juz dzis eh :( tak mi juz wszystko doskwiera i codziennie z dwojka maluchow sama te dni sie tak ciagna :(

Schauma dobrze ze lepiej z malutka ;*

reklama
A ja dobrze się czuję, na spacerach zdarzy mi się dotykać brzuch i sprawdzać czy jest bo pod kurtką nie widać, a nie czuję żadnego obciążenia itp.
Tylko w nocy troszkę czuję dyskomfort, bo zawsze zasypialam na brzuchu...
Milka pokażę na pewno efekt koncowy :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry