reklama

Kwietniowe mamy 2016

To ja już nie marudzę jak czytam o Waszych dolegliwościach...

Dopiero wrocilam z corka od lekarza, oczywiście bez wizyty w aptece się nie moglo odbyc :( pewnie do końca tygodnia posiedzi w domu.

reklama
Martita zdrówka dla małej ;-)

Alexia współczuję bólu, a może jesteś chora na tzw chorobę biurową. Moja koleżanka była na to chora, tylko jej wyskoczyła taka kulka na nadgarstku. Trzymaj się kochana :-)

Mnie coraz bardziej doskwiera rwa kulszowa, nie mogę spać, leżeć i powoli chodzić. Żeby te parę tyg szybko zlecialo

wróciłam :) mały wazy 2104g :) wszystko dobrze, wyniki spadają :)
dziękuję kochane że pamiętalyscie :* :)

Martita zdrowka dla corusi!

Antus a pytałaś lekarza moze o to miejsce? ja myślę, ze to moze jakiś narząd nie ma miejsca i jakoś to odczuwasz jako dyskomfort. ja takie miejsce mam po prawej ponizej piersi, nie boli, ale czuję ze cos tam jest. to pewnie coś z naszymi biednymi narządami, które nie mają miejsca.

Milka super :-)
Jestem ciekawa ile moja mała będzie ważyć za tydzień, lekarka mówiła że jak wejdzie w 10 centyl, to cotygodniowe usg nie będzie już takie konieczne

Ja dziś mam dobry humor i dlatego zaraz zabieram się z Ada za pieczeniemurzynka. Fakt ciasto nie najwyższych lotów, ale mam na nie ochotę :-)

Kurczę, już się cieszyłam, że młoda w nocy i rano była bez leków na zbicie gorączki a popołudniu znowu 39,5 :( Takie wahania temperatury są normalne? Że niby się poprawia i znowu wysoka? Jutro na 11.30 idziemy na wizytę, mam nadzieję że to nic poważnego. Mała w ogóle nie ma kataru ale straszną chrypę, trochę kaszle ale nie dużo i taki charczący ma ten kaszel. To nasza pierwsza choroba i strasznie się tym stresuje. A najgorsze, że mnie też już w gardle zaczyna drapać.

reklama
schauma teraz panuja rozne wirusy mutanty, w zeszlym roku moja corka goraczkowala 7 dni pod 40 stopni, bez kataru z lekkim kaszlem, bylismy nawet w szpitalu i z badan wyszedl wirus. A ktory to jest dziem goraczki? Ten kaszel ma suchy, ale taki bardziej szczekajacy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry