reklama

Kwietniowe mamy 2016

Kasiunia tapeta super :-) i ze sama ją polożyłaś... Ja bym teraz nie dała rady.

Alexia, matko święta... Ból kciuka niby nic ale kurczę uciążliwe napewno :-( oby szybciutko Ci kochana przeszło:-*

Bluelovi jeszcze troszkę i będziesz mogła rodzić :-*

reklama
Kasiunia tapeta przepiękna :)

Bluelovi a może ten kręgosłup tak Cię boli bo mały poprzecznie ułożony? Skoro w pierwszych dwóch ciążach tego nie miałaś? Pamiętasz od kiedy te bóle? Ja naprawdę czuję ulgę i wolę już te bóle kości łonowej :):):)

Milka powodzenia na badaniach :*

Kasiunia, to zdolną masz siostrę! Ale bez dobrego pomocnika to by tak ładnie nie wyszło ;)
Milka czekamy na relację :)
A co do mojego tkliwego miejsca to mam tak około 58 cm nad pępkiem bardziej po prawej stronie. Z tym mnie to miejsce delikatnie pobolewa kiedy nie dotykam, ani mały tam nie kopie.

Kasiunia - tapeta sliczna. Z Ciebie chudzinka masz malutki brzusio to i kregoslup Cie nie boli. No zazdroszcze;)

Alexia - martwilysmy sie wiec dobrze ze sie odezwalas. Moja przyjaciolka miala podobne bole i zgiadnozowali wlasnie zespol ciesni nadgarstka. Chodzila na jakies specjalne usg rehabilitacje chyba tomograf tez miala. Nie wiem dokladnie ale buja sie z tym ponad rok. Musiala zrezygnowac z jazdy na rowerze. Mowi ze czasem jest lepiej ale to wraca. Obecnie czeka niestety na operacje. Ale obu rak naraz nie zrobia wiec najpierw jedna a za jakis czas druga. Poczatkowo nie zakladala operacji ale mowi ze ma dosc bo jest coraz gorzej. Takze mam nadzieje ze u Ciebie to jednak co innego.

reklama
Alexia współczuję, przede wszystkim bólu. Moze dzidziuś gdzieś naciska na nerw i dlatego boli. Ciąża to jednak duże obciążenie dla organizmu. Do tego jeszcze poród. Oby tylko dzieci były zdrowe to jakoś damy rade.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry